promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 51 évesen a Power Rangers csúcsbombázó rózsaszín nindzsája, Magyarországon százezrek imádták őt egykor
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kilencvenes évek egyik legikonikusabb és egyedibb sorozata volt a tévében, azóta sincs megállás.

Aki a kilencvenes években volt gyerek Magyarországon, ő valószínűleg emlékezni fog az első, klasszikus Power Rangers sorozatra, amely amúgy hazájában 1993 és 1995 között futott a képernyőkön. Eredetileg a Fox kids adta, és egy amerikai szuperhősös széria volt, amelyben öt mindere elszánt nindzsa küzdött meg a bolygónkra törő veszeelemmel, Ritával és csatlósaival. Akik minden részben valami szupergonosszal próbálkoztak a Föld ellen. Az amerikai széria, amely meghódította Magyarországot is, amúgy egy japán sorozat, a Kyōryū Sentai Zyuranger újra feldolgozása volt.

A film amolyan popkulturális sarokpont a mai napig, ha a kilencvenes évekre mutogatunk vissza. Rengeteg gyerek szobájában a mai napig megtalálhatók a sorozat akciófigurái is, hiszen egy elképesztő merchandising rendszer épült rá a szériára.

Kezdetben öt hősünk volt, majd hozzájuk csatlakozott a hatodik is a széria folytatásban. A rózsaszín nindzsát Amy Jo Johnson játszotta, akiért ezrek rajongtak kis hazánkban is. Amy Jo Johnson ezzel a sorozattal tört be Los Anglesbe, amikor kiválasztották őt Kimberly Hart szerepére még 1992-ben. 1995-ben azonban elhagyta a showt, és egy ausztrál színésznő, Catherina Sutherland vette át a szerepét. Eközben azonban két Power Rangers mozifilmben is szerepelt.

Később bevallotta, hogy nem volt könnyű időszak a forgatás, nagyon felemésztette őt sokszor a készítése, ám rengeteg dolgot is tanult. 2017-ben, egy új Power Rangers filmben cameózott egyett, és Jason David Frank-kal egyetemben visszatértek egy rövi időre a Power Rangers-univerzumba.

Így néz ki most a színésznő, aki karrierje során rendezőként is sokszor megmutatta már magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás