promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan rendhagyó műsor lesz ezen a csatornán, hogy százezrek fognak rákattanni a televízióban
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kétrészes, rendhagyó showműsor első része október 23-án, második része október 30-án lesz ezen a csatornán. Így indul neki az októbernek az RTL Magyarország.

Az RTL Magyarország közzétette, hogy mivel készül az ősz közepén a nézőknek. Októberben az RTL Klub műsorán továbbra is a saját gyártású műsorok viszik a prímet: hétköznap esténként először Makosszállás mindennapjait követhetjük nyomon a Keresztanyu negyedik évadában, majd Sebestyén Balázs és Kabát Peti műsorvezetésével látható a csatorna legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Hétvégente a tehetségeké a főszerep: szombatonként az immár 11. évaddal futó X-Faktor kerül adásba, vasárnaponként pedig Istenes Bence vezetésével a Tehetség első látásra.

A game show után vasárnap esténként olyan szórakoztató filmekkel kapcsolódhatunk ki, mint például A csajok háborúja Kate Hudson és Anne Hathaway főszereplésével, a Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk Sandra Bullock-kal, továbbá Jennifer Aniston és Jason Sudeikis vígjátéka, a Családi üzelmek, a Rossz tanár Cameron Diazzal a címszerepben, valamint az idei év magyar sikerfilmje, a parádés szereposztású Az unoka.

Idén ünnepli 25. születésnapját az RTL és ez alkalomból teljesen megújul: 25 év után új nevet kap az RTL Klub, és RTL néven lesz majd elérhető. A 25 éves évforduló kapcsán az RTL két egész estés visszaemlékező show-val idézi majd fel az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait. A kétrészes műsor, Az RTL sztori október 23-án és október 30-án lesz látható.

A Film+ csatornáján a filmsorozatoké lesz a főszerep: érkezik a Godzilla, majd a Godzilla II. – A szörnyek királya; láthatjuk az 1995-ös klasszikust, a Jumanjit és a folytatását is. Az akcióthrillerek rajongóinak már most érdemes a naptárjukat előkészíteni, ugyanis októberben mind a négy Halálos fegyver filmet nyomon követhetik a csatornán. Természetesen a vígjátékok kedvelői sem maradnak hoppon, őket a 2010-es évek egyik legsikeresebb filmsorozata, a Másnaposok filmek mindhárom része várja majd. Premierekből sem lesz hiány, ugyanis a Film+ műsorán látható először a 2020-as DC képregényből készült adaptáció, a Wonder Woman 1984, aminek kritikáját alább olvashatjátok:

Az RTL II-n október 19-től a Showder Klub új évadát követhetjük nyomon, de megtekinthető lesz Nagy Ervin és Nagy Zsolt főszereplésével a Drakulics Elvtárs és Kerekes Vica legújabb magyar filmje, a Hab is, amihez szintén olvashattok nálunk egy kritikát:

A Coolon családi filmdömping lesz: a kedvenc családi nassolnivalókat bekészítve nézhetjük meg együtt Jack Black főszereplésével a Libabőrt és a folytatását a Libabőr 2. – Hullajó Halloweent, és ha már szörnyek: érkezik a Hotel Transylvania filmsorozat második és harmadik része is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás