promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi zokogva hagyta ott a lányát, majdnem beleőrült az önmarcangolásba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán rájött, milyen az, amikor egy házasság jól működik.

Tóth Gabi nem érti, hogy miért bántják az emberek, hogy miért kap negatív kommenteket és támadásokat a közösségi médián. Nem gondol bele abba, hogy vajon hogyan láthatják őt kívülről attól kezdve, hogy megjelent a Megasztár színpadán. Akár tetszik, akár nem, Gabi, de egy generáció előtt nőttél fel te is, minden rossz és jó életszakaszodat a nyílvánosság előtt – is – megélted. Láttak és megismertek valaminek a klipjeid, a zenéid, a különc és vad viselkedésed által, és most is látnak valaminek, ami olyan, mint a régi éned teljes ellentéte. Lehet, hogy te elköszöntél attól, aki voltál, egy meglehetősen hosszú feldolgozási folyamatnak köszönhetően, de tudnod kell, hogy mi ezt a folyamatot nem láttuk. Nem voltunk melletted, nem hallottuk a gondolataidat, a belső harcaidat.

Az ember változik, igen, de nem mindegy, hogyan. Nem mindegy, hogy miért változunk.

A TV2 sztárceleb az elmúlt hónapok és évek kommentjeiben már volt álszent, kétszínű, pénzéhes, ostoba és figyelemhajhász. Ő pedig ahelyett, hogy próbálta volna megérteni és párhuzamba vonni a mostani viselkedését a régivel, csak még jobban tüzet szított és szít minden egyes reagálásával, illetve megmozdulásával.

A napokban Gabi már úgy döntött, hogy próbál elhatárolódni az internettől és a közösségi médiától, bár nem tudom, hogy ezt mégis hogy tervezte, mikor a TV2 műsorában zsűrizik, a csalad.hu weboldalon pedig blogot ír. A legfrissebb bejegyzésében éppen azt írta le, hogy egy időre elhagyta a hite, de most újravisszaadták neki – Gabi, az ugye megvan, hogy az ember személyes hitét nem másoktól kell várni, hanem saját magától?

„Szóval Hanni otthon volt, el is aludt a lázcsillapító tompító hatásától, én zokogtam, hogy el kell mennem, ráadásul több mint 24 órára, mert dupla koncertem volt Debrecenben és Hajdúböszörményben. És akkor Gábor szemében olyat láttam, amit korábban nem"

– kezdte a bejegyzését, amire a Liner.hu figyelt fel elsőnek, de a Sztárban Sztár zsűrije teljes őszintességgel folytatta az írását. Kifejtette, hogy ott az autóban, miközben ment fellépni, ostorozta magát, amiért eljött otthonról és hergelte magát, hogy mindent jól hagyott-e ott Krausz Gábornak. Majd látszólag megértette, hogy egy családban nem csak ő van egyedül, hogy nem ő az egyetlen, aki mindent (is) meg tud csinálni, és nélküle leállna az élet is.

„És hirtelen elengedtem az aggódást, az önmarcangolást, a félelmet attól, hogy pótolhatatlan vagyok. Csak arra tudtam gondolni, hogy ennek a kis léleknek van két szerető szülője, akik együtt tűzön-vízen átmennek, ha kell, és pont úgy egészítik ki egymást, hogy az neki a legjobb legyen. Természetesen minden rendben volt, olyannyira, hogy Hanninak délután már fel sem szökött a láza”

– fejezte be Gabi a történetet, és kihangsúlyozta, hogy mint anya és feleség rájött, hogy igenis meg kell és meg is lehet bízni az apukákban, a férjekben. Majd a bejegyzés végét természetesen azzal zárta, hogy éppen Krausz megy a tv-ben, és hogy mennyire jóképű...

Ha egyszer már majdnem fontos témáról nyílsz meg, Gabi, akkor miért kell ilyen felszínes, külsőre vonatkozó megállapítással elbagatizálni az egészet? Fontos témához nyúltál, bár csiszolni kell a kommunikációdon, de mindenképpen beszélni kell arról, hogy egy családban ketten vannak szülők, és nem kell, hogy az egyik jobban magára vegye a terheket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás