promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő, de Bud Spencernek és Terence Hillnek is rokona egy híres olasz énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két vicces pofonosztó ezek szerint maguk is rokonok voltak.

Bud Spencernél és Terence Hillnél aligha létezik népszerűbb színészpáros Magyarországon. Szinte már tiszteletbeli honfitársainknak is érezzük őket, amiben persze óriási szerepe van a szinkronnak, elsősorban Bujtor István és Ujréti László összetéveszthetetlen orgánumának.

A két pofonosztó 1959-ban szerepelt először közösen egy forgatáson, de akkor még nem duóként, hanem a Hannibál című film statisztáiként. Valószínűleg nem is tudtak a másik jelenlétéről, az 1967-es Isten megbocsát, én nem című spagettiwesternben azonban már ők voltak a sztárok.

Angol hangzású nevük ellenére mindenki tudja róluk, hogy valójában olaszok. Bud a Carlo Pedersoli nevet kapta szüleitől, míg cingár társa Mario Girottiként látta meg a napvilágot. Most pedig egy hölgy azt állítja, hogy mindkettejükkel rokonságban áll, ami azt jelenti, hogy a két színész maga is – elképesztően távoli – rokona egymásnak.

Az említett illető Tullia Pedersoli, a reneszánsz és barokk dalokat előadó, angyali hangú énekesnő, akinél természetesen a családneve miatt kérdeztek rá arra, hogy nincs-e valamilyen kapcsolatban a közelmúltban elhunyt Bud Spencerrel.

„Valójában Terence Hill az édesanyám kuzinja. Nekem eddig nem volt szerencsém találkozni vele, de az anyukámnak persze igen. Gyakran vettek részt közösen családi összejöveteleken, ebédeken, amiket Lazióban tartottak. Az összes rokona tartózkodó, de kedves embernek, nyitott és nagylelkű személynek tartja”

– áradozott Terence Hillről a hölgy, aki meglepő módon tehát egy Girottinak, nem pedig egy Pedersolinak a közeli hozzátartozója. Erre a furcsaságra persze az olasz újságíró is rákérdezett, mire Tullia kibökte, hogy Bud Spencer sem teljesen idegen a famíliájától:

„Az egyik nagynéném elárulta, hogy vele is rokonságban állunk, mert annak a Lidia Perdersolinak a kuzinja volt, aki egyben a nagyapámnak is az unokatestvére.”

Hihetetlen, hogy Bud Spencer és Terence Hill úgy voltak távoli rokonok, hogy maguk talán nem is sejtették ezt. Így viszont érthető, miért alakult ki közöttük olyan barátság és ragaszkodás, amely jóval a közös filmezésük után is megmaradt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás