promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Myers sokkal brutálisabb és veszélyesebb A Halloween véget ér előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Myers története 44 év után véget ér.

John Carpenter talán maga sem gondolta volna még 1978-ban, hogy a Halloween minden idők egyik legkultikusabb horror franchise-a lesz, benne a legikonikusabb mészárossal, Michael Myersszel. Az eredeti film számtalan folytatást, sőt még egy kétrészes remake-t is megélt, majd a Blumhouse égisze alatt 2018-ban bemutatták az új Halloween-trilógia első etapját, ami figyelmen kívül hagyott minden korábban készült folytatást, és csak az 1978-as film történetének folytatására koncentrált.

Michael Myers 40 év után kiszabadult a börtönből, és ismét véres ámokfutásba kezdett Haddonfield utcáin. A brutális éjszaka történéseinek szemtanúi lehettünk a Halloween és a Gyilkos Halloween című filmek során, most pedig érkezik a trilógia záró része, A Halloween véget ér, amiben végleg lezárul Michael Myers története.

Az Universal Pictures nemrég tette közzé a film utolsó előzetesét, amiből kiderül, hogy Michael legutóbbi mészárlása óta 4 év telt el. A fehérmaszkos gyilkos 4 évig bújkált, de most újra kilép a fénybe, hogy leszámoljon régi ellenfelével, Laurie Strode-dal, aki most sem lacafacázott, keményen készült az utolsó összecsapásukra.

Michael Myers ezúttal sokkal brutálisabb és veszélyesebb, mint eddig bármikor, és mindent megtesz majd azért, hogy beteljesítse sorsát, és végezzen Laurie-val, hiszen mint tudjuk, a gonoszt nem lehet elpusztítani addig, amíg nem teljesítette ördögi küldetését. A filmek során számos alkalommal hallhattuk - legutóbb a Gyilkos Halloween szájbarágós monológjából -, hogy miért nem lehet elpusztítani Michael Myers-t, és hogy ő miért nem egy hús-vér ember. Jamie Lee Curtis szerint A Halloween véget ér lezárásán sokan ki fognak akadni, mert már annyira merész és váratlan, hogy egyes rajongók talán képtelenek lesznek elfogadni.

A 63 éves Sikoly Királynő ezzel a filmmel int végleg búcsút Laurie karakterének és az egész Halloween-szériának. A színésznő búcsújátékát október 13-tól láthatjuk a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás