Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök dúskeblű Wendyje csúnyán leszerepelt a Sztárban sztár leszekben

A Konyhafőnök dúskeblű Wendyje csúnyán leszerepelt a Sztárban sztár leszekben

Zene, Film & Kultúra

A Konyhafőnök dúskeblű Wendyje csúnyán leszerepelt a Sztárban sztár leszekben

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:58

Wendy Perez a Sztárban sztár leszekben bebizonyította, hogy modellnek jó, de énekes soha nem lesz belőle.

A Sztárban sztár leszek legutóbbi válogatóján a mesterek továbbra is Magyarország legsokoldalúbb és legtehetségesebb előadóit keresték, akiket magukkal vihetnek a csapatukba. Az egyik fellépő egy bitang nehéz rappel készült, és Majka annyira nem bízott a sikerben, hogy ígéretet tett, hogy ha a fiatal fiúnak sikerült úgy előadnia a produkciót, ahogy elvárja tőle, akkor a kamerák előtt megcsókolja Pápai Jocit. A rapper végül hamar bebizonyította, hogy igenis jó érzéke van a műfajhoz, így aztán Joci még a produkció közben behajtotta Majkán, amit ígért.

Gyakran előfordul, hogy a Sztárban sztár leszek színpadára olyanok érkeznek, akik korábban már próbálkoztak ebben a műsorban, de valamiért nem jutottak tovább; most azonban olyanra láttunk példát, hogy egy RTL Klubos műsor egyik ismerős arca tette magát próbára a zeneiparban.

Wendy Perez A Konyhafőnök nézőinek lehet ismerős. A kubai származású kebelcsoda a hazai ízek kedvelője, de rajong a magyar ételekért is. Az előválogatón készített kubai töltött paprikájával és közvetlen stílusával belopta magát a séfek és a nézők szívébe. Később miatta omlott össze az egyik versenyző, mivel azt gondolta, hogy Wendyt a mellei miatt fogják benntartani a műsorban. A dúskeblű konyhatündér azonban nem húzta sokáig a séfek között, hamar kiesett a versenyből.

A 24 éves modell most a Sztárban sztár leszek színpadán próbált bizonyítani, de ezúttal sem jutott sokáig. Wendy szokás szerint egy merész szettben járult a mesterek elé, emiatt valószínűleg nagyobb figyelem volt a mellein, mint a produkcióján; utóbbiban nem is volt sok köszönet. Wendy végül négy nemmel távozott a színpadról, ahogy több másik sorstársa is. Az amatőr szakácsból lett egyfordulós énekesnő performanszát az alábbi videóban nézhetitek meg:

Borítókép: Liner

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria