promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentek a moziban, mikor beültek az Avatar felújított változatára
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy meglepetés vár azokra, akik moziban nézik újra az első Avatar-filmet.

Dübörög az Avatar: A víz útja marketing gépezete. James Cameron 2009-ben bemutatott sci-fi akciófilmjének várva várt folytatása december közepén fog megjelenni a világ mozijaiban, előtte azonban az Oscar-díjas rendezőgéniusz egy 4K-s remasterelt verziót készített az első filmhez, amit már a magyarországi fiilmszínházakban is vetítenek.

Itt az alkalom, hogy felfrissítsük az emlékezetünket Pandoráról és a na'vikról, de azok számára is remek lehetőség most ez, akik annak idején nem tudták nagyvásznon megnézni az Avatart; pedig mindenki, aki moziban látta a filmet, azon a véleményen van, hogy az élmény ott jön át igazán, nem a televízióban.

Úgy tűnik, több szempontból is érdemes moziban újranézni az Avatart, hiszen akik türelmesen végigülik a stáblistát, azok hatalmas meglepetésben részesülnek. James Cameron ugyanis egy exkluzív kedvcsinálót rakott a film legeslegvégére, amivel betekintést nyerhetünk A víz útjába. A Twittert máris elözönlötték a reakciók; úgy látszik, tényleg az Avatar folytatása nemcsak az év, de az elmúlt évek egyik leglátványosabb és legkiemelkedőbb alkotása lesz.

„Épp most néztem meg az Avatar remasterelt változatát, és nagyon örülök, hogy maradtam a végéig, mert így láthattam néhány jelenetet az Avatar: A víz útjából, és nagggyon jó volt! Alig várom a decembert!”

„Nem számítottam arra, hogy láthatok egy betekintőt a második részbe a feliratok után. Nagyszabású és ígéretes volt”

Az Avatarnak minden esélye megvan, hogy az első olyan filmként vonuljon be a történelembe, ami átlépi a 3 milliárd dolláros bevételt, ami eddig egyetlen produkciónak sem sikerült. Biztosra vehetjük, hogy 13 évnyi várakozás után A víz útja is nagyon sok pénzt fog hozni a Fox-ot azóta bekebelező Disney-nek, és azt is el tudjuk képzelni, hogy hamarosan két Avatar fog trónolni a legtöbb bevételt hozó filmek első két dobogóján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás