promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti olyat tett, amit Magyarországon még soha senki
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyasmi történt az X-faktorban, amire hazánkban még nem volt példa.

Az X-Faktor 2022 negyedik válogató adásában Puskás Peti nagylelkű ajánlatott tett egy versenyzőnek, Herceg Erika hazáig repítette rajongóját az X-Faktor színpadáról, Miller Dávid pedig a kamerák előtt csillogtatta meg twerk tudását. Az alábbi videókban az RTL Klub tehetségkutató műsorának legutóbbi adásának legjobb pillanatait gyűjtöttük össze.

A 18 éves Balla Gergő hatalmas lemezlovas-álmokkal érkezett az X-Faktor Válogatójára. A színpadon derült csak ki, hogy még nincs is keverőpultja, ám ByeAlex ekkor gondolt egyet, és rajzolt a versenyzőnek egy DJ-pultot. Gergő ezek után eszméletlen bulit csapott a stúdióban a mentor illusztrációjával, ráadásul produkciója után Puskás Peti egy visszautasíthatatlan ajánlatott is tett neki: megígérte neki, hogy vesz neki egy keverőpultot. Ehhez hasonló még soha nem történt a magyar X-Faktorban.

Gaál Melinda a képzeletbeli barátaival érkezett a Válogatóra. A versenyző régebben nehezen lépett színpadra, de nemrég kitalált egy technikát, hogy túllendüljön a lámpalázon. Amikor a mentorok tudomást szereztek Melinda módszeréről és a láthatatlan társairól, természetesen nem tudtak szó nélkül elmenni a hallottak mellett. Végül aztán a képzeletbeli barátok bejutottak a Táborba, de Melindát hazaküldték.

A dán Frederik Cornelius Dalby magyar dalt írt a Válogatóra. A versenyző nem igazán beszél magyarul, ennek ellenére mégis egy magyar nyelvű szöveggel lépett színpadra a tehetségkutató első fordulójában. A fantasztikus produkció után mind a négy mentor, és a közönség is állva tapsolta meg a gitáros fiút.

Amikor Liebhaber Katalin fellépett a színpadra, egyből a mentorok magánéletéről kezdett el pletykálni. Peti alig találta a szavakat, amikor a versenyző olyat mondott neki a saját életéről, amiről még nem is tudott. Egyből tárcsázta is feleségét, hogy kiderítse, mi az igazság. Azonnal megkérdezte Dallos Bogit, hogy terhes-e.

Vecsei Katalin nagy utat tett meg a Válogatón: a mentorok először nem adtak neki bizalmat, ám végül mégis meggondolták magukat, így sikeresen továbbjutott a Táborba. Örömében először azt sem tudta, merre kell lemenni a színpadról, majd egy ballépést követően hatalmasat esett a lépcsőn. Herceg Erika annyira megrémült, hogy egyből utána futott a backstage-be.

Miller Dávid a kamerák előtt csillogtatta meg twerk tudását. A tehetségkutató műsorvezetője nem bírta visszafogni magát Gabriel Anez produkciója közben, és egyből táncra perdült a backstage-ben. A versenyző végül egyeneságon jutott tovább a Táborba, akárcsak a népszerűségre vágyó Lakatos Szilveszter vagy a „Balhés” nevet viselő Ferenczik József.

Csuka Mónika produkciójától ledermedt az egész stúdió. A fiatal édesanya egyedül neveli 13 éves autista kisfiát, most mégis eljött az X-Faktorba, hogy valóra váltsa az álmait. Amikor a bemutatkozásánál elmesélte gyermeke történetét, megfagyott a levegő a stúdióban, produkciója után viszont állva tapsolt neki az egész közönség.

Kornis Anna az amerikai zeneiskolából repült az X-Faktor színpadára. Anna egy Shawn Mendes koncert hatására döntötte el, hogy az énekléssel szeretne foglalkozni. Mindenkinek leesett az álla, amikor megtudták, hogy a versenyző a Berklee College of Music főiskoláról érkezett a tehetségkutatóba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás