promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Beckham és a Disney+ hét számjegyű szerződést írt alá – mi lesz itt?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Novemberben jön a „Példaképünk, Beckham!"

David Beckhamnek valahogy bejött az élet, és – látszólag – mindenki vele szeretne dolgozni. Még tavaly márciusban írta meg a The Sun, hogy a Disney+ egy focistasorozat ötletével bízta meg az egykori sikeres labdarúgót. Mondjuk, milyen más témával bízná meg?

A Disney Plus streaming platformon keresztül olyan filmeket kaptunk már, mint például az „Emlékezz a Titánokra!", a „Kerge kacsák", amiből 2021-ben új sorozat is készült Lauren Graham (Szívek szállodája) főszereplésével, „The Might Ducks: Game Changers" címen, de ott van John Samos szereplésével a „Big Shot" kosárlabda-sorozat is. A médiavállalat eltökélt célja, hogy több sportfilmet készítsen, meg persze olyanokat is, amik népszerűek lesznek és nem csak feleslegesen költik rá a pénzt, de ez csak ilyen apró megjegyzés.

És igen, ha már pénz. Elvileg Beckham egy hétjegyű számból álló szerződést írt alá még 2021-ben, amikor a médiavállalat megkereste.

A HVG rakta ki a minap az elkészült filmnek, a „Példaképünk, Beckham!"-nek az előzetesét azzal a jó hírrel együtt, hogy a négyrészes sorozatot 2022. november 9-től fogják bemutatni a platformon.

A sorozatot kicsivel több mint három kilométerre forgatták Leytonstontól, pontosan ott, ahol egyébként maga David Beckham is született és felnőtt. A szereplők castingja a londoni Hackney Marshes Akadémián zajlott, és a Disney+ elmondása alapján az volt a cél, hogy Beckhamet visszavigyék a gyökereihez, a bizonyos kelet-londoni gyökerekhez, ahonnan kemény munkával sikerült egy megalapozott és sikeres karriert elérnie. A vállalat pontosan emiatt is bízik a szupersztárban, hogy ez a neki való, mert itt képes lesz megmutatni – ha jól csinálja –, hogy mi rejtőzik benne, hogy milyen volt, milyen motiválóképességgel bír, és hogyan képes segíteni azoknak, akik olyanok, mint egykor ő volt.

A készülő sorozat egy hátrányos helyzetű futballistákból álló közösségről szól, akik London keleti végén játszanak, és Beckham lesz majd a Westward Boys, a kezdő helyi csapat mentora. A fiúk egy bajnokság elején tartanak és talán tudatalatt mindenki azt hiszi, hogy 100% a kiesésük. Igazi amerikai klisé a történet, de mindenesetre a kivitelezésre mindenképpen kíváncsi vagyok! Arra, hogy a Disney vajon mennyire fogja bemutatni az ilyen szituációk és életek valódiságát.

Vajon kik fogják jobban szeretni a „Példaképünk, Beckham"-et? A média vagy a közönség?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás