promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentés jött: több tízezer magyar szeptember 26-án tuti, hogy a Viasat3-ra kapcsol majd, olyan jön, ami még nem volt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön egy új műsor, és ilyen még nem volt.

Az elmúlt időszakban nagyon előretörtek a tévében a gasztroműsorok, amelyek új színfoltot jelentettek a csatornák kínálatain, a játékosoknak éles helyzetekben kell bizonyítaniuk, miközben a legtöbbször időre történik minden. Így a stresszfaktor garantált, miközben rengeteg drámában is lehet részünk, főleg ha a tét már fokozódik. A gasztroműsorok persze a humoros jelenetekben, vicces szituációkban is verhetetlenek.

És most érkezik egy konyhai nyomozóműsor, méghozzá a Viasat3 műsorán. Az első adásra pedig már nagyon keveset kell várnunk, összesen három napot kell majd aludnunk, hogy megnézhessük a Troll a konyhában debütáló etapját - számolt be róla a Media1. A műsorban amúgy minden héten 6-6 híresség szerepel majd, amely már önmagában is egy elképesztő humorokánnal kecsegtető összetevő.

Az első héten Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne lesznek láthatók majd a képernyőn, ezt pedig nemrég jelentette be a csatonát működtető Antenna Entertainment. 

A műsor két házigazdája, Wossala Rozina és Rákóczi Feri lesznek, a formátum pedig egy adaptáció, amely a nagysikerű Rat in the Kitchen nevű ITV-s erdetiből jön. A műsor inkább hasonlít majd egy nagy detektívjátékhoz, és a hangulat is sokkal lazább lesz, mint egy gasztroműsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás