Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi bugyiban illegette magát a követőinek

Tóth Andi bugyiban illegette magát a követőinek

Zene, Film & Kultúra

Tóth Andi bugyiban illegette magát a követőinek

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:34

Tóth Andi bugyira vetkőzött.

Tóth Andi nagyon sokat változott mind külsőleg, mind belsőleg, mióta az ország megismerte őt az X-faktorban. Az évek során Andi nemcsak hazánk egyik legtehetségesebb énekesnője, de egyben az egyik legmegosztóbb híressége is lett. Az egykori X-faktor győztesre nemrég ismét rátalált a szerelem, és azóta is boldog párkapcsolatban él Marics Petivel, akit a bátyja esküvőjén már a családjának is bemutatott.

Andinál néhány napja megindult a visszaszámlálás, ugyanis sosem titkolta, hogy kedvenc ünnepe a karácsony. Az énekesnő idén is nagyon várja már a Szeretet ünnepét, egyik nap például egy igazi karácsonyi filmklasszikust, a Holiday-t nézte a televízióban.

Legutóbbi Insta Story-jának viszont semmi köze a karácsonyhoz, hacsak valaki nem egy bugyira vetkőzött Tóth Andira vágyik előkarácsonyi ajándék gyanánt. Az énekesnő ugyanis egy olyan intim felvételt tett közzé a közösségi oldalán, amin fehér bugyiban illegeti magát a tükör előtt. Persze a videón az is látszik, hogy Andinak milyen sok sminkes eszköz van az asztalán, szó szerint halomban állnak a különféle szépészeti holmik.

Ugyanakkor az is látszik, hogy milyen jópofa falfestés van ebben a szobában, már csak egy toll hiányzik Andi hajából, és máris a magyarországi Pocahontas van előttünk. A 24 óráig elérhető felvétel itt tekinthető meg.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria