promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki most a Terminátor 2 gyereksztárja, teljesen felismerhetetlen lett Edward Furlong
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Edward Furlong elképesztő változásokon ment keresztül, mióta utoljára láttuk őt John Connorként a Terminátor 2-ben.

Sokan minden idők legjobb folytatásának tartják az 1991-ben bemutatott Terminátor 2. - Az ízélet napja című filmet, amiben a zseniális James Cameron hőst csinált az Arnold Schwarzenegger-féle gyilkológépből, miközben megismerhettük gyerekként John Connort, aki a jövőben a gépekkel szembeni ellenállást fogja vezetni, hogy megmeneküljön az emberiség – a fiatal Edward Furlong pedig fantasztikus volt a szerepben.

Edward Furlong mindössze 14 éves volt, mikor kijött a Terminátor folytatása, ami egy csapásra igazi világsztárrá tette őt. Bárhová ment, mindenki ismerte az arcát, majd csak tovább emelkedett a népszerűsége, miután szerepelt egyebek között a Kedvencek temetője második részében, illetve az Amerikai história X-ben – de sajnos ő sem kerülte ki a hollywoodi gyerekszínészek átkának számító, szomorú sorsot.

Edward Furlong a hirtelen jött, hatalmas hírnév miatt hamar az alkohol és a drogok fogságába került, emiatt nem igazán kapott jelentősebb szerepeket, és ennek hatására lassacskán kikopott a köztudatból, miközben folyamatosan csak pusztította magát – pokoli éveket tudhat maga mögött, pedig nagyon fényes jövőt jósoltak neki, hiszen nagyon karizmatikus és tehetséges színész volt kölyökként.

A jelenleg 45 éves Edward Furlongon látni, hogy nagyon megviselte őt, illetve a testét a függősége, de szerencsére pár éve összeszedte magát és ismét tiszta életet él. Nemrég megint el is kezdett színészkedni, most is 4 filmje vár bemutatásra, amik között van horror, akció és dráma is – szóval ezek alapján a híresség készen áll arra, hogy újra bizonyítson, és ismét a régi fényében tündököljön.

Így néz ki most Edward Furlong, aki mára szinte felismerhetetlen lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás