promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi teljes fordulatot hajtott végre, radikálisan megváltoztatta a külsejét – ez aztán az átváltozás!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőt így még nem láthattuk, de jól áll neki az új hajszín.

Amióta az eszünket tudjuk, Dallos Bogit (barnás)szőke hajú nőként ismerjük. Néha azonban a hölgyek olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy drasztikusan változtassanak a külső megjelenésükön, és ez az időszak most Puskás Peti feleségénél is elérkezett.

„Változás, megújulás. Köszönöm @kozmanorbi, hogy partner voltál az ötletben, és ilyen csodásan megvalósítottad. Eddig sosem mertem bevállalni teljes színmódosítást, de már most odavagyok ezért a #strawberrybrown hajszínért. Úgy érzem, hogy az utóbbi időszakban kezdek ismét magabiztosabb lenni, és ez a megújulás ehhez csak hozzáad. Szóval hello új én!”

– posztolta ki lelkendezve az Instagramra az énekesnő, akit szemmel láthatólag feldobott az átváltozás. Az új szín tehát az eperbarna, amely hasonló módon született, mint az eperszőke. Persze, nem arról van szó, hogy a finom gyümölcs akár szőke vagy barna lenne, hanem az elnevezés a hajszínbe csempészett enyhe vörösességre utal.

Az eperszőke 2018-ban robbant be a divatvilágba, idén azonban átadta helyét a visszafogottabbnak tűnő eperbarnának. Ezt talán gesztenye- vagy rézbarnának is hívhatnánk, bár a strawberrybrown kétségkívül trendibb elnevezés.

Boginak egyébként remekül áll ez a hajszín, amit persze a rajongói is siettek elismerni, bár néhányan szőkeként szebbnek találták. Az énekesnő zöld szeméhez (és a most viselt zöld pulcsijához) viszont szuperül megy az új szín. Puskás Peti csak egy rakás szívecskével kommentelte az átváltozást, de hát egy férfitól ennél többet nem lehet várni.

„Szép a szín, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra szőke leszel. Én is így jártam...”

– szólt hozzá egy női követő, és valóban elképzelhető, hogy Bogi gyorsan ráun majd az új színre, különösen akkor, ha macerásabb folyton ilyenre festetni a haját a régi szőke tincsek helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás