promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya félreértés volt Woody Allen visszavonulása? - Most tiszta vizet öntött a pohárba a legendás rendező
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Woody Allen végre tisztázta a visszavonulásával kapcsolatos híreket.

A napokban szinte az összes létező hírportálon megjelent, hogy visszavonul a négyszeres Oscar-díjas Woody Allen, aki forgatókönyvíróként, rendezőként és színészként is maradandót alkotott az utóbbi évtizedekben. A legendás filmkészítő éppen az 50. alkotását készíti Párizsban, de nemrég olyan dolgokat mondott, amik arra utaltak, hogy ez lesz az utolsó munkája – most kiderült, hogy csak egy nagy félreértés volt az egész.

A 86 éves Woody Allen egy közleményben tudatta a világgal, hogy jelenleg egyáltalán nem akar visszavonulni, csupán nem túlzottan híve annak, hogy a filmek egyből, vagy nagyon gyorsan megjelennek a streaming oldalakon, mivel ő a klasszikus, igazi moziélmény híve, ez a megoldás pedig tönkreteszi azt.

Woody Allen következő, kereken 50. filmjéről még nem sokat lehet tudni, de ezek alapján nem az utolsó alkotása lesz, vagyis örülhetnek a rajongói, hiszen az író/rendező még mindig tartogat valamit a nézőknek, és ennyi idő után sem apadt ki a kreativitása.

Az utóbbi években nem mindenki örül annak, hogy Woody Allen még mindig ilyen aktív, hiszen korábban komoly metoo botrányba keveredett, és emiatt rengeteg helyen nemkívánatos személy lett belőle – de úgy látszik, hogy Hollywood megbocsátott neki, hiszen különben nem készíthetne most is filmeket, ráadásul többnyire igazi világsztárokkal.

Woody Allen ugyan nem vonul vissza, de egy másik nagy hollywoodi nevettető, Steve Martin minden bizonnyal igen, ugyanis nemrég azt mondta a színész, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Gyilkos a házban című sorozat után számára „ennyi volt”, ez pedig nagyon elszomorította az embereket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás