promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő megmutatta álomotthonának lenyűgöző részét, ettől minden magyarnak le fog esni az álla
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően pazar kép került fel az internetre.

Már három hónap, hogy véget ért az RTL Klub-on Magyarország egyik legnézettebb műsora, A Konyhafőnök, amelyben Fördős Zé mellett ott volt megint Rácz Jenő és Sárközi Ákos. A finálé végül nagy küzdelmet hozott, utóbbi két játékmesternek is volt egy-egy finalistája a döntőben, végül azonban utóbbi örülhetett majd a játékok végén.

Végül háromórás főzés után mondták ki a végső szót, a zsűri szavazatai alapján a döntő győztese Varga Patrik lett. Ő nyerte meg a műsor győztesének járó 10 millió forintot is. A műsorról egyelőre nem jött jó hír, ám Rácz Jenő jól pörgő Instagram-oldalára most felkerült egy kép, amelyen megmutat nekünk egy apró darabot gyönyörű otthonából, méghozzá arról a helyről, amely tényleg központi szerepet kap egy-egy család életében.

Rácz Jenő most az új konyhájáról mutatott képet a rajongóknak, amelyben kicsit betekintést nyerhetünk Gyuricza Dórával lakott közös otthonukról. A kép azonnal közönségkedvenc lett a közösségi oldalakon, hiszen egy tágas, modern és letisztult, és elképesztően modernen néz ki. És valószínűleg sokan kíváncsiak voltak arra, hogy néz ki Rácz Jenő konyhája.

A Michelin-csillagos séf a következőket írta a képhez:

"Új fejezet kezdete az életünkben, a kis családunkban. Imádom, amikor lakberendezünk. Olyan jó érzés kicsomagolni"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás