promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodával határos módon élt túl egy házomlást a magyar táncosnő, aki most igent mondott a barátjának
Borítókép:  youtube - Budapesti Operettszínház
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Létezik igazi szerelem, és erre a Budapesti Operettszínház táncművészei a legőszintébb példák.

Azt szokták mondani, hogy egy tragédiára két örömhír jut.

2022. június 27-én a Jókai utcában leomlott egy épület, vagyis egy váratlan pillanatban az utcára zuhant az éppen átalakítás alatt álló egyik ottani ház párkányfala. Négy sérült áldozata lett a balesetnek, ebből hárman könnyebben, viszont Tóth Niki, az Operettszínház táncművésze, aki éppen párjával sétált arra, életveszélyes állapotba került. A lány súlyos gerinc-, koponya-, és belső sérüléseket szenvedett, műtéten is túl van már, és jelenleg is az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyul.

Fél Magyarország szíve együtt dobogott Nikivel, amikor napvilágra látott a sajtó által a házomlás híre. Fél Magyarország Nikiért imádkozott, hogy meggyógyuljon és ne legyen súlyosabb kövekezménye az állapotának. Benjámin a baleset után a Blikknek így mesélte el a történteket:

„Sétáltunk, amikor egy nagy robajra lettünk figyelmesek a kordonok mellett. Először azt hittük, hogy az építkezésen történik valami, de amikor felnéztünk, láttuk, hogy szakad le az egész emelet. Elkezdtünk kézen fogva szaladni, de sajnos a párom, Niki a törmelék alá került."

A súlyos baleset óta párja Benjamin - szintén táncművész - végig kitartott a lány mellett: hűségből, empátiából, kitartásból és feltétlen nélküli szeretetből ötösre vizsgázna és vizsgázott is.

A Budapesti Operettszínház a minap osztotta meg a hivatalos Facebook oldalán, hogy szeptember 17-én Babácsi Benjámin megkérte Niki kezét. A barátok és család mellett ott volt az Operettszínház főigazgatója, Kiss B. Attila is. A Rehabilitációs Intézet pedig rugalmas és segítőkész volt, mert a helyszínt ők tették elérhetővé a nagy eseményhez.

„Menyasszony lett a Budapesti Operettszínház balerinája!"

- kezdik a Facebook posztjukban, majd a végén kifejezik gratulációkat és mielőbbi teljes felépülést kívánnak a művészüknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás