promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átváltozás? Így néz 46 évesen a Spice Girls szőke csúcsbombázója, akibe fél Magyarország szerelmes volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baby Spice már 46 éves.

Valószínűleg a kilencevenes évek végén nem volt népszerűbb zenekar az egész Földkerekségen, de talán még a Naprendszerben sem, mint a brit Spice Girls, amely minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese a mai napig, zenéiket még mindig több millióan pörgetik a YouTube-on. A zenekar amúgy már 28 évvel ezelőtt alapult, a lányok 1994-ben léptek fel először, majd utána következett az őrület, amely áthatotta az egész '90-es éveket.

A tagok: Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Geri Halliwell. Még csupán a húszas éveik elején jártak, amikor az elképesztő népszerűség a nyakukba szakadt. Az első kislemezük a Wannabe volt, ezzel már bejelentkeztek a világhírnévért. A Taket That és a Backstreet Boys zenekarokkal a pop műfajának úttörői letttek a harminc évvel ezelőtt.

Az együttesből mindenki kapott egy álnevet is, így lett például a Spece Girls szőke ciklonából, Emma Bunton-ából Baby Spice. A sztárokat lehet, hogy már sokan elfelejtették, de ők folyamatosan tesznek róla, hogy ne így legyen. Victoria Beckham például állandóan reflektorfényben van, és a többi tag is rendszeresen hallat magáról.

Emma Bunton rengeteg szólólemezt kiadott, a legutóbbit például 2019-ben, de ezek mellett például több filmben is szerepelt. Ráadásul arról is sokat cikkeztek az újságok, hogy  2021-ben 23 év együttélés után házasodott össze párjával, Jade Jones-szal.

Így néz ki most Baby Spice:

[[insta2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás