promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtál a Sárkányok háza szexjelenetén? Akkor a vérbeli rajongóktól most megfogod kapni a kioktatást
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vérfertőzés és kufircolás? Ez a Trónok háza univerzumában teljesen normális.

A Trónok harca volt az HBO egyik legnépszerűbb sorozata, a rajongók már csak George R. R. Martin könyveire várnak. Itt az író már annyi féle ígéretet tett, hogy teljesen felesleges elmélkedésbe bocsátkozni, mikor fog megjelenni A tűz és jég dalának hatodik könyve, a The Winds of Winter.

Martin sokszor nyilatkozott arról, hogy teljesen más lesz a befejezés a könyvben, mint a sorozatban. Az olvasóknak természetesen elegük van az ígérgetésből, inkább olvasni szeretnék a regényt.

A széria George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapul, aminek így a lezárása is megvan. Szóval alkotóknak és a rajongóknak sem kell félniük, hogy a sorozat beéri a könyvet és túlhalad rajta, amiből a Trónok harcában problémák voltak.

Debütálása első 48 órája alatt a Sárkányok háza első részét összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert, beleértve az HBO Maxon idén korábban bemutatott Batmant is.

A negyedik epizód nem olyan rég debütált, ami meglehetősen kiakasztott néhány embert. A Trónok Harca világában a vérfertőzés köztudottan jelenlévő dolog, és ez a Sárkányok házában is megjelenik.

Sok cikk született arról, hogy a nézők felháborodtak, de őket a port.hu Facebook oldalán helyre is tett néhány rajongó.

„Aki ezen felháborodik az nem tudom eddig melyik sorozatot nézte, ez a valyriai kultúrában normális”

„Komolyan már akik minden sz*ron le vannak sokkolva,azok nézzék inkább az új kis hableányt,az való az érzékeny kis lelküknek.. Minden epizódnál ez lesz,hogy tömegek sokkot kapnak valami sz*r miatt?”

- írták a kommentelők, akik a Micimackót is zúgolódók figyelmébe ajánlották, persze nem a horror változatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás