promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két esküvői szolgáltatás, amikkel garantáltan lenyűgözitek a násznépet (x)
Borítókép:  Freepik.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy létszámú esküvőt terveztek? Szeretnétek, hogy mindenki exkluzív élményben részesüljön a lagzitokon? Akkor eljött az idő, hogy néhány tradicionális szokástól elköszönjetek és helyükbe valami igazán kreatív és menő szolgáltatást válasszatok! Mi tudjuk, hogy a mai világban mitől fog hátast dobni az egész násznép – ötleteinket máris megosztjuk veletek!

 
Vendégvárás mesterfokon: a násznép is megérdemli az extra törődést
Ha úgy döntöttetek, nem csak ketten szöktök el a Bahamákra, hogy összekössétek az életetek - sőt, igazán nagyszabású lagzival készültök -, akkor bizony a násznép igényeit is illik figyelembe vennetek.
 
Ma már sok kreatív ötlet létezik arra, hogy hogyan járjatok a vendégsereg kedvében. A kisgyermekkel érkezőknek hatalmas segítség, ha az esküvői helyszínen építetek egy fantáziadús játszósarkot vagy például a menü összeállításakor az ételérzékeny szeretteitekre is gondoltok.
 
Kép: Freepik.com
 
A kulcs tehát a figyelmesség és a násznép igényeinek alapos felmérése. Viszont az esemény exkluzivitásához érdemes még ennél is továbbmenni és rendhagyó, extra szolgáltatásokkal kedveskedni a többieknek. Hogyan? BestBar stílusban!
Esküvő kávéházi élménnyel - miért is ne?
A specialty kávék egyre nagyobb népszerűségével a kávézás élménye is megváltozott. A legtöbben már nem csak egy kávéra, hanem a kedvenc specialty kávéjukra vágynak egy hosszú nap során.
 
Ez az igény napjainkban olyannyira természetessé vált, hogy a tömeggyártott “rendezvényes kávét” célszerű elfelejteni, hogyha már a lagzis teendőket intézitek. Annál is inkább, mert egy komplett specialty kávébárt is tudtok rendelni a nagy napra! Felcsillant a szemetek, igaz?
 
Kép: Freepik.com
 
Az extra szolgáltatást a BestBar biztosítja és csomagajánlatát a ti igényeitekhez igazítja. Ha nincs a helyszínen profi kávégép vagy alapanyag a minőségi koffeinforrás elkészítéséhez, akkor a csapat egy komplett felszereléssel érkezik. Ez azonban még nem minden, hiszen az összes szolgáltatáscsomag mellé “jár” egy szakképzett barista is – ezt a színvonalat az egész násznép imádni fogja!
Koktélsarok lagzira hangolva
Gyerek- és kávésarok is lesz a nagy napon? Szuper! Már most jó úton haladtok afelé, hogy a násznép számára is felejthetetlen pillanatokat okozzatok, de a sornak szerencsére még mindig nincs vége.
 
Egy klasszikus esküvői menetrend szerint az ebéd utáni kávézást a játékok, majd a közös bulizás követi. Ez idő alatt a legtöbben már nem vetik meg az italokat sem; kézről kézre járnak a házipálinkák, whiskeyk és vodkanarancsok. Bár szinte biztosan tudjuk, hogy a kommersz alkoholok között is mindenki megtalálja a kedvencét, mi mégis mutatunk valami újat.
 
Kép: Freepik.com
 
Mi történne akkor, ha ti most irányt váltanátok, és a lagzitokon nem csak a kávékínálattal biztosítanátok teljesen újat és élményszerűt? A BestBar szolgáltatásai között koktélbárcsomagokat is találtok, amik úgyszintén személyre szabhatók. Olyannyira, hogy igény esetén bárpult is bérelhető.
Minden út a BestBarhoz vezet
Ha tetszettek az ötleteink, akkor nincs más hátra, mint előre – minden út a BestBar csapatához vezet. Akár egy kávé-, akár egy koktélbár mellett döntötök (de reméljük mindkettő lehetőséget kihasználjátok), garantáljuk, hogy a vendégeiteket is 100%-ban lenyűgözitek.
 
Ne feledjétek: az esküvőtök napja egy közös ünnep, ami során egytől egyig mindenki megérdemli az átlagon felüli gondoskodást.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás