promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már biztosan Vera lesz a Házasodna a gazda legutáltabb szereplője – még Nádai Anikó is ledöbbent
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarországi kommentelők nem fogták vissza magukat, és elmondták őszintén a véleményüket Veráról.

Ismét zakatol az RTL egyik nagyon kedvelt társkereső-realityje, a Házasodna a gazda. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik meg akarnak velük ismerkedni.

A négyes szeretné a mindennapjait megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet, de hát ennél is fontosabb, hogy rájuk találjon a szerelem. Ez természetesen nem könnyű, amikor valaki a tanyasi élethez van szokva, aztán hirtelen minden lépését kamerák figyelik.

A Házasodna a gazda nem annyira hatásvadász, mint a legtöbb ilyen típusú műsor. Valamilyen szinten igyekszik azt is megmutatni, hogy milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét ebből is.

Bár jómagam nem követtem az RTL showjának előző évadait, de azt szoktam nézni, hogy a különböző műsorok milyen véleményt kapnak az internet népétől. Szerintem a Házasodna a gazda történetében még nem zúdult annyi negatív komment egy szereplőre, mint Verára.

Vera gazdasszony úgy mutatkozott be az elején, mint egy nyugodt, odaadó, igazi családanya, aki már csak arra vár, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki mindenben tudja őt támogatni. Lovas gazdasága van Bogácson, egy nem kevés három hektáros területen, de van egy 1,8 hektáros termőföldje is.

Az ellenszenvet az váltotta ki, hogy bár Vera egy társkereső műsorba jelentkezett, hogy megtalálja a szerelmet, de legkisebb dologba is bele tud kötni a kommentelők szerint, így semmi értelme a szereplésének. Lássunk is pár hozzászólást az utóbbi időből:

„Azt nem értem, hogy: nem egy világszám ez a nő, se nem kedves, se nem szimpatikus, se nem szép, se nem semmi, semmi nincs benne, ami vonzóvá tenné, magának való. Minek jelentkezett a műsorba? Magától van elájulva, magát szereti, akkor meg maradjon meg magának, és ennyi, ha ennyire megelégedett magával, senki mással. ÖNELÉGÜLT”

„Én megértem, hogy nem volt egy nagy dolog számára a felhozatal, de nagyon álomvilágban él, ha meg akarja találni a tökéletes férfit a világon. Vagy maradjon szingli, nincs abban semmi para, csak akkor tök felesleges mutogatnia magát az országos tévén. A hozzáállása miatt inkább csak menekülni fognak tőle innentől az emberek”

A kommentelők azt is nehezményezték, hogy Vera olyan dolgokért hajtott el embereket, hogy például nincsen jogosítványuk, vagy a munkájuk miatt később kelnek. Az egyik rádióst pont emiatt titulálta naplopónak.

Az a műsorvezetőt, Nádai Anikót is meglepte, hogy Vera mindig a kifogásokat keresi, és próbált rávilágítani erre. Ebből a múltkor lett is egy érdekes beszélgetés.

Azt persze tegyük hozzá, hogy bár a műsor nézőinek nem szimpatikus Vera hozzáállása, továbbra is az ő döntése, hogy kit szeretne maga mellett látni. Nem úgy néz ki, mint aki megrettenne a szingli élettől, de a herceget fehér lovon valóban nagy hiba lesz várni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás