promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró fekete bugyiban a Netflix-sikersorozatának csúcsbombázója, a 43 éves Courtney Henggeller
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Courtney Henggeller ritkán posztol ilyen fotót magáról.

Nemrégiben megérkezett a Netflixre az utóbbi idők egyik legjobb sorozatának folytatása, azaz Cobra Kai széria 5. évada, amelyben újra összecsapnak az indulatok. Az ötödik évad számtalan meglepetést tartogat a rajongóknak, többek között új arcok, új színészek jönnek elő a nosztalgia sötét vermeiből, hogy aztán újfent megmutassák, hogy évtizedek elteltével mire képesek, miközben az új etap már jóval több drámai szálat tartogat, mint a megelőző négy évad összesen.

Az ötödik évad szeptember 5-én debütált a Netflix repertoárján újabb 10 résszel.

Újra itt van velünk a gyönyörű Courtney Henggeller is, aki Daniel LaRusso feleségét alakítja a szériában. És biztosra vehető, hogy magyarok százezerei gondolják úgy, hogy ő a sorozat legszebb színésznője. Bár a verseny nagy ezért a címért.

A gyönyörű színésznő elsősorban ebből a sorozatból ismerhető Magyarországon, de kevesen tudják, hogy többek között feltűnt már az Agymenők-sorozatban is. A karrierjében a nagy áttörést azonban a Cobra Kai-ban való megjelenése jelentette.

A színésznő rengeteget posztol a saját Instagram-oldalára, így nagyon sok képet lelhettek fel róla az interneten, ám nagyon ritkán mutat szexi képeket, de az utóbbi időben többször is kivételt tett, így pedig megcsodálhatjuk elképesztő alakját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás