promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Arnold Schwarzenegger zabigyereke is szerepelni fog a Dancing with the Stars-ban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Joseph Baena követte édesapját a testépítés útján, de most új oldaláról is bemutatkozik.

2011-ben óriási volt a botrány Arnold Schwarzenegger körül, ugyanis a felesége bejelentette, hogy elválik tőle, miután kiderült, hogy nagyjából 14 évvel korábban megcsalta őt az egyik házvezetőnővel, akit ráadásul teherbe is ejtett a világsztár. Arnie hűtlenségéből született a jelenleg 24 éves Joseph Baena, aki kifejezetten jó kapcsolatot ápol az édesapjával, és hozzá hasonló módon ő is testépítő, illetve színész lett.

Joseph Baena egyre több helyen szerepel még úgy is, hogy direkt nem használja Arnold Schwarzenegger vezetéknevét (bár igazából nem is kell neki, hiszen úgy hasonlítanak, mint két tojás, szóval le se tagadhatnák egymást) – a fiatal színészpalánta most is kapott egy hatalmas lehetőséget, ugyanis a világ egyik legnépszerűbb műsorában fog versenyezni, ráadásul nem akárkik társaságában.

Míg Magyarországon hamarosan indul a Dancing with the Stars 3. évada, addig az Egyesült Államokban már a 31. szezont tapossák, amiben sokak meglepetésére Joseph Baena is szerepelni fog – mellette még olyan sztárok fognak táncolni a műsorban, mint például Selma Blair, Jason Lewis, Wayne Brady vagy Charli D'Amelio, szóval tényleg elég erős lesz a mezőny.

Joseph Baena örülhet, ugyanis megkapta táncpartnernek azt a Daniella Karagach-ot, aki az előző évadban győzedelmeskedett a híres kosárlabdázóval, Iman Shumperttel – ez pedig azt jelenti, hogy bőven van esélye a győzelemre Arnold Schwarzenegger zabigyerekének.

Itt lehet megtekinteni Joseph Baena posztját, amihez mellékelt egy képet is a partnerével, akivel szeptember 19-től fognak versenyezni az amerikai Dancing with the Stars-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás