promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Laza, de ravasz kvíz: ha 10 kérdésből 5-re helyes választ tudsz adni, akkor elég jól ismered Tom Hanks filmjeit
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az élőszereplős Pinokkió előtt tudd meg, mennyire ismered Tom Hanks filmjeit!

Tom Hanks már közel 100 filmhez adta a nevét, és kétszer is Oscar-díjjal jutalmazták az alakítását. Kétségtelen, hogy minden idők legkiválóbb színésze, akinek legújabb filmje szeptember 8-án debütált a Disney+-on.

Az élőszereplős Pinokkióban ismét együtt dolgozott a zseniális Robert Zemeckisszel, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Vissza a jövőbe-trilógia, a Számkivetett, vagy a Forrest Gump. A Disney legújabb élőszereplős remakelésében Tom Hanks játssza Gepettót, akit gyakorlatilag a felismerhetetlenségig elmaszkíroztak a szerep miatt.

Új filmjének apropóján készítettünk egy 10 kérdésből álló tesztet, egy filmkvízt, amiből megtudhatod, hogy mennyire jól ismered a színész munkásságát. Igaz, ez a kérdéssor csupán egy apró szeletét teszi ki színészi pályafutásának, és bár elég könnyű szinten válogattuk össze a tesztkérdéseket, nem biztos, hogy mindegyikre rögtön tudni fogod a választ. Vannak köztük olyanok is, ahol egy pár másodpercre meg kell majd állnod, és alaposan végig kell gondolnod a helyes választ.

Nem kizárt, hogy egyes kérdéseknél tévesen fogod azt gondolni, hogy tudod a helyes választ, és az is előfordulhat, hogy bizonyos részeknél tanácstalanul fogod vakarni a fejedet, de biztosak vagyunk benne, hogy a 10 kérdésből legalább 5-re jól fogsz tudni válaszolni. Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás