promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl Andrásnak ennyi volt, nem tartott sokáig
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stohl Andrásnak eddig tartott.

Hosszú évek után a TV2 úgy döntött, hogy új évaddal tűzi a televízió képernyőjére A Nagy Ő-t, ennek köszönhetően tavaly az olimpiai kajakos, Tóth Dávid kereste az igaz szerelmet. A csatorna most felkészült a folytatásra, egy újabb hírességen a sor, hogy megtalálja az igazit: Árpa Attila lesz a következő évad főszereplője. A színész teljesen más karakter, mint amilyen Dávid volt, de a tét az ő esetében is az igaz szerelem lesz.

Árpa Attila azonban nemcsak azért vállalta el a Nagy Ő-t, hogy megtalálja igaz szerelmét, de a párkereső reality-vel egy korszakot is le szeretne zárni az életében.

„Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelor-tól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben”

- nyilatkozott még korábban a színész-rendező.

A Nagy Ő idei évadában egy fontos személyi változás is történt, ugyanis Stohl András egy évad után átadta a stafétabotot Lékai-Kiss Ramónának. A műsorvezető-cseréről maga Ramóna is posztolt saját Instagram-oldalán, amely mellé csak annyit kommentált:

„Egy új kaland kezdete...”

A Nagy Ő legújabb évadát hamarosan a TV2 nézői a televíziók képernyőjén keresztül követhetik szemmel, ami minden bizonnyal sokkal izgalmasabb és még látványosabb lesz, mint amilyen az előző évad volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás