promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 79 évesen az Apádra ütök-filmek bájos főszereplője, a csodálatos Dina Byrnes, aki még Columbo hadnagy mellett is feltűnt egykor
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Blythe Danner karrierje hosszú évtizedekre ível vissza.

A 2000-es évek elején Ben Stiller és Rober DeNiro főszereplésével elkészült a világ egyik legjobb vígjátéka, az Apádra ütök című film, amely már 20 évnél is idősebb, ám a film poénjai még most is olyan üdék és frissek, mintha a jelenben kaptuk volna meg. A film amúgy egy korábbi, kísérleti filmként elkészült film remakeje, amely már a a kilencvenes évek elején nagy sikert aratott, ám a nagy nevekkel teletűzdelt verziójára jócskán várni kellett.

A film akkora siker volt, hogy még két folytatás is készült, és míg az egyikben Greg szüleit ismerhettük meg, addig a harmadik részben már a Focker-család gyermekes mindennapjait. Az utolsó részre a sorozat már júcskán vesztett a népszerűségéből, így negyedik rész már nem készült belőle.

De emlékeztek-e még Dina Byrnes-re, a bajás családanyára?

Az őt alakító színésznő, Blythe Dannert kevesen ismerik más filmekből, pedig rengeteg alkotásban szerepelt, az angolszász területeken pedig nagyon sok sorozatból is ismerheti őt a közönség. Nagyon fiatalon láthattátok őt a Magyarországon is nagyon sokszor bemutatott egyik Columbo-epizódban, a Fekete etűdben, ahol ő az egyik főszereplő, akiről később kiderül, hogy gyilkos, felesége. Sőt, szerepelt többek között az Eljövendő világ című alkotásban is, amely bizony az HBO-n nagy sikerrel futó Westworld-széria egyik inspirációja.

Azt pedig még kevesebben tudják, hogy ő Gwyneth Palthrow édesanya is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás