promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hatvanas özvegynek a férje után egy férfi szexmunkás volt a második férfi az életében, így jócskán érték meglepetések
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Thompson legújabb filmje egyszerre vicces és izgató.

Az idei év egyik nagy filmszenzációja a Good Luck to You, Leo Grande (Minden jót, Leo Grande) című szexvígjáték-dráma. Nem is az érdekes, kevert műfaja miatt, sokkal inkább azért, mert a kiváló Emma Thompson 63 évesen először mutatja meg benne magát meztelenül a vásznon.

A szerepe szerint egy nyugdíjhoz közeledő, kissé merev és konzervatív tanárnő bőrébe bújik, aki két évvel a férje halála után arra az elhatározásra jut, hogy most már szeretné megismerni az igazi testi élvezeteket.

A vágyva vágyott orgazmusokat a Leo Grande nevű férfi prostituált szállítja számára, aki persze jóval fiatalabb, ugyanakkor tapasztaltabb nála ezen a téren. A filmben nem a szexjeleneteken van az igazi hangsúly (bár akadnak azok is bőven), sokkal inkább a mondanivalón.

„Nancy legfőbb gondja nem a szexuális tapasztalatok hiánya, hanem az a beidegződés, hogy x év fölött már nem lehet vonzó és nőies nemcsak mások, de a saját maga szemében sem”

– foglalta össze ezt egy mondatban a Filmtekercs oldal. Aki magát az alkotást még nem látta, de szeretné megnézni, az is nyugodtan továbbolvashatja ezt a cikket, mert a történet részletezésébe ezúttal nem megyünk bele, helyette inkább megmutatjuk az ínycsiklandó előzetest.

A kétperces, már magyarul feliratozott trailerben olyan szókimondó mondatokat hallhatunk, amelyeket nyilvánvalóan nem szokhattunk meg egy Emma Thompson-filmtől, ezért természetesen 18+ karikát érdemelnek. Az egyszerre vicces és izgató szövegek alapján ki-ki eldöntheti, hogy neki való-e a film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás