promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi izgató bikinifelsőben is kissé lestrapáltnak tűnik, talán a szerelem teszi, vagy a nyári turnék és bulik
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő kinézetét megint volt miért kritizálni.

Tóth Andi élete nem állóvíz, a fiatal énekesnő folyamatosan gondoskodik arról, hogy legyen miről beszélni vele kapcsolatban. Az utóbbi időkben az tartotta lázban a közönséget, hogy kivel járhat a vadóc lány, de a közelmúltban ez is lelepleződött.

A szerencsés kiválasztott Marics Peti, aki – bár már a szakításukról suttogtak – továbbra is fülig szerelmes Andiba, ugyanakkor a zenészek számára húzós időszaknak számító nyáron aligha lehet sok idejük egymásra.

„Nyár van, nekünk ez melóidőszak, nincs megállás”

– posztolta ki az énekesnő is a napokban az Instagram-oldalára, mellesleg egy dobozos italt ajánlgatva a követőinek, arra hivatkozva, hogy az útjaik, turnéjaik során ez tartja őket életben. Andi utóiratként azt is odabiggyesztette a szöveg végére, hogy a haját ne nézzük, mert feltehetőleg az most nem úgy áll, ahogy szeretné.

A szokásos kötekedő hozzászólások mellett azért jó néhány olyan komment is érkezett, amely dicsérettel illette a feltűzött haját, a legtöbben viszont nem tudtak elmenni szó nélkül az énekesnő meghökkentő ruházata mellett.

Szó, ami szó, Andi kissé lestrapáltnak tűnik a farmer rövidnadrágban és a zöld bikinifelsőben, de hát az vesse rá az első követ, aki a privát életben nem engedi el néha magát. A követői azonban ennél szigorúbb mércével mérnek, és rögtön meg is szólták a barna hajú szépséget, néha egészen otromba modorban:

„Már nagyon debilül nézel ki…”

„Én nem bántásból írom, esküszöm... De nagyon gáz ez a fotó... Úgy néz ki rajta a csaj, mint egy örömlány a 6-os úton stoppolva... De ESKÜSZÖM, NEM BÁNTÁSBÓL ÍRTAM... EZ TÉNY.”

„Egyedi kiscsaj voltál, kár, hogy már úgy nézel ki, mint egy tipikus insta csaj. Túl sok make up, és túl kevés ruha, kacsaszáj tartás stb. Én értem, hogy így van követőtáborod, de ami értéket hordozol magadban, az elveszik.”

„Mondhat bárki bármit, Andi, rengetegen szeretünk, imádunk… Csak tedd a dolgod”

– hangzott el a végén azért egy szívmelengető dicséret is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás