promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Áll a bál a Strand Fesztiválon történtek miatt – Ellopták a sztárelőadó táskáját, amiben rengeteg készpénz is volt
Borítókép:  Strand fesztivál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az iratai, valamint a lakáskulcsa is ott volt a táskában, amit valaki simán el tudott emelni a backstage-ből.

Még csütörtökön vette kezdetét a jubileumi tizedik Strand Fesztivál Zamárdiban, a Balaton partján. Világsztárok közül mások mellett fellépett Sean Paul, Alvaro Soler, Parov Stelar, valamint a jelenleg Magyarországon élő Timmy Trumpet.

Utóbbi producernek igazán fontos lett kicsiny hazánk, mivel magyar feleséget választott magának Tomcsanyi Anett személyében. Tegnap véget ért a fesztivál, de arról cikkünk írásakor még nincsen információ, hogy mennyien buliztak Zamárdiban.

A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak biztosított fellépését a Strand. Tóth Andi közben nyilvánosságra hozta, hogy a fesztivál le akarta csábítani afféle meglepetésvendégként, de ezt nem akarták kifizetni neki. A magyar énekesnő egy picit megalázónak is találta a helyzetet.

A magyar előadók közül a zárónapon feltűnt még a BSW, a Punnany Massif, de a Belga is adott koncertet.

Közben egy nagy botrány is van a Strand Fesztivál körül, mivel ellopták az egyik sztárelőadó táskáját, amit a backstage-ben tette le. Az X-Faktor felfedezettje, Manuel a Valmar duóval koncertezett.

„Strand feszt, aki backstage-ben volt, és vágja, hogy mi van, az adjon már infót a táskámról. 300 kp, minden iratom, lakáskulcs, meg minden benne volt. Érthetetlen g*ci... Berakok valamit a backstage mi részünkre, és amikor indulnánk haza, akkor nincs ott… És kv*ra meg sem mozdítottam, ott volt végig...”

- fakadt ki jogosan az előadó a 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban, amit a Blikk szúrt ki.

Manuel hozzátette azt is, hogy egy fekete Hooded Staff táskáról van szó, amit szintén jó pénzért lehet értékesíteni még használtan is.

A rengeteg készpénz mellett még ott lesz az előadónak a bosszúság, hogy minden iratát pótolja, ami továbbra is elég idegtépő folyamat Magyarországon.

Frissítés: 

Időközben kiderült, hogy Manuel hibázott, és csak szimplán ottfelejtette a táskáját, amit a takarító csapat talált meg, majd hiánytalanul leadták a talált tárgyak gyűjtőhelyén. Úgy néz ki sajnos az előadó valamiért pánikba esett, és nem nézett rendesen szét a backstage-ben. A Strand Fesztivál felvette a kapcsolatot Manuel menedzsmentjével, hogy hogyan juttatják vissza hozzá a táskát. 

Igazából meglepő is lett volna, hogy egy táska csak úgy eltűnik egy nagyfesztiválon. A lényeg, hogy a helyzet megoldódott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás