promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeptember 3-án magyarok százezrei fognak erre a csatornára kapcsolni, aznap fog elindulni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeptember 3-án elkezdődik az új évad.

Ahogy arról a Promotions is beszámolt, augusztus 29-én új évaddal tér vissza a Házasodna a gazda című társkereső reality, amit ezúttal is Nádai Anikó vezet. Az 5. évad adásait minden hétköznap este, a Keresztanyu után láthatjuk majd az RTL Klubon.

Az RTL Magyarország hétfő este ugyanakkor bejelentette, hogy szeptember 3-án, szombat este 20 órakor indul az X-faktor 11. évada is. Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe ülnek, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a Táborba, majd a Mentorházba, onnan pedig az élő showba.

2022-ben is rengetegen jelentkeztek és vállalkoztak arra, hogy a mentorok előtt bizonyítsák a tehetségüket. Az énekesek és a zenekarok pedig mindent meg is tesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat. Herceg Erika sokszor a könnyeivel és mentortársaival küzd majd, Gáspár Laci idén sem rejti véka alá a véleményét, ha a jó vagy éppen rossz produkciókat kell értékelnie, Puskás Petit nehéz döntések elé állítják a versenyzők, ByeAlex pedig az új szabályrendszernek köszönhetően sok izgalmat ígér az idei évadra.

Miller Dávid, az X-Faktor 2022 műsorvezetője a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik majd a Tábor és a Mentorház, így szombaton este az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, Odettel és Lalival, akik a forgatásokon a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Most-on, az X-Faktor adások után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás