promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Augusztus 29-én mindenki erre a csatornára fog kapcsolni, visszatér a sikerműsor, amit magyar tv-nézők százezrei követtek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Augusztus 29-én visszatér a sikerműsor.

Augusztus 22-én egy vadonatúj, Magyarországon eddig soha nem látott brazil telenovella debütál az RTL Klubon, ami miatt teljesen átalakul a csatorna hétköznap délutáni műsorrendje. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

Az RTL Magyarország hétfő reggel ismét egy örvendetes hírről számolt be, ugyanis visszatér a csatorna nagysikerű társkereső reality-je, a Házasodna a gazda, aminek idén már az 5. évadát láthatják a nézők. Augusztus 29-től minden hétköznap este 21:10-től követhetjük négy magyar gazda párkeresését. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. Reméljük, hogy ezúttal ezúttal nagyobb sikerrel járnak a gazdák, ugyanis a korábbi évadokban nem mindenki találta meg a tökéletes párt; többen is voltak, akik a műsor befejezése után szakítottak szerelmükkel, mert időközben rájöttek, hogy mégsem illenek össze.

A Házasodna a gazda 5. évada a rapid randikkal indul majd: a gazdák ismét saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. Az egyedülálló párkeresők ezáltal rögtön megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál.

Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz. A műsor vezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz, aki még várandósan forgatta le az új adásokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás