promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Augusztus 22-én mindenki erre a csatornára fog kapcsolni, a magyar tv-nézők még soha nem láthatták ezt a sorozatot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Augusztus 22-én elkezdődik.

Augusztus végén egy új, Magyarországon még eddig sosem vetített sorozat debütál az RTL Klubon. Az Elcserélt élet című brazil telenovella augusztus 22-én, hétfőn fog indulni a csatornán, és minden hétköznap délután 16:40-kor fog kezdődni.

A sorozat középpontjában egy sanyarú sorsú ikerpár, Christian és Renato áll. A történet során az életük alakulását követhetjük nyomon. A testvéreket csecsemő korukban az anyjuk halála után szétválasztották: egyikük árvaházba, míg másikuk egy gazdag családhoz kerül. Miután felnőtt korukban megtudják az igazságot, elkezdik egymást keresni, ám a találkozás tragikus történésekhez vezet. Christiannak nem marad más választása, a saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét.

Az Elcserélt élet nem olyan régi sorozat, Brazíliában 2021 novembere és 2022 márciusa között futott, és összesen 119 epizód készült belőle. A telenovella főszerepeiben olyan brazil színészeket láthatunk, mint Caua Reymond, Aline Moraes és Andreia Horta. A széria a Szerelem és más bajok helyére fog majd kerülni az RTL Klub délutáni műsorsávjában, de a török sorozat sem kerül le a képernyőről, csupán előrébb kerül, és vele együtt A sors könyvei is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás