promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hollywoodi világsztár is a Szigeten bulizott – Dua Lipa koncertje lecsábította a fesztiválra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek már nagyon ki voltak éhezve a Szigetre, mivel teltház volt az első napon.

Két év kihagyás után ismét dübörög Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Az első napon olyan előadók- és bandák álltak színpadra, mint Remi Wolf, a Milky Chance, a RÜFÜS DU SOL, és a nagy visszatérő vendég, Dua Lipa.

Az énekesnő nem az utolsó pillanatban érkezett meg Magyarországra, így arra is szánt időt, hogy kicsit felfedezze a nyári napsütésben a budai várat, valamint a környékét. Nagyon nehezen lehetett felismerni, hogy egy világsztár járkál a környéken, de ezt a mellékelt fotón látni fogjátok a lenti cikkben.

Az emberek már nagyon ki voltak éhezve a fesztiválozásra a koronavírus-járvány után, így a Sziget első napja teltházas lett.

„A fesztivál egy napon legfeljebb 95 ezer főt tud befogadni, ezért hétfőn 22 órakor le kellett állítanunk az aznapra szóló teljes árú jegyek kiadását. A jegyek fogyását látva hasonlóan telt házra számítunk pénteken és szombaton is”

- mondta a fesztivál főszervezője, Kádár Tamás.

Dua Lipa neve néhány előadóhoz hasonlóan a 2020-as programban is ott volt. Az énekesnő iszonyatosan jól érezte magát a 2018-as Szigetes fellépésén, így nem volt kérdés, hogy valamikor vissza fog térni.

A Cosmopolitan ráadásul ügyesen kiszúrta, hogy egy hollywoodi világsztár is kilátogatott az énekesnő koncertjére. (Ide kattintva egy képet is láthattok róla.) Timothée Chalamet a Dűne második részének a forgatása miatt van itt hazánkban, de Zendaya is sétálgatott már Budapest utcáin Tom Holland társaságában. Chalamet felsőkategóriás VIP vendég volt, szóval nem lehetett vele a pultnál összefutni, miközben egy hideg sörre vár.

Legutóbb a 2019-es fesztivál nyitónapján telt meg a Sziget, akkor Ed Sheeran volt a sztárvendég. Igazán nagy őrületre majd pénteken kell még számítani, amikor Justin Bieber lesz a Nagyszínpad kiemelt fellépője, de Kádár Tamásék szombatra is teltházat jósolnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás