promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok a botrány és a beszólás Azahriah körül, de ő egy hatalmas bombát dobott le a Szigetes koncertje előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azahriah talán jobban is jár, ha a zenélésre koncentrál.

Még az is megismerte az utóbbi időben Azahriah nevét, aki nem követi annyira a magyarországi rapper pályafutását. Az igazi botrány akkor robbant ki körülötte, amikor kiderült, hogy egy mobilvécé mögött szexelt az egyik rajongójával. A botlása és a lebukása elég komoly sajtóvisszhangot hozott neki, ami adott egy kis szelet a vitorlájának is.

Aztán jött egy magyar rapper szájháború, amibe G.w.M is beszállt, de őt meg a youtuber Radics Peti nevezte falunapi vattacukor gengszter zenésznek. Ezzel gyakorlatilag le is zárhatjuk az egész bulvár témát, és átevezhetünk a kultúrára.

A Sziget Nagyszínpadán kevés magyar előadó szokott helyet kapni, de idén Azahriah is köztük van. Utána pénteken olyan előadók és bandák követik egymást, mint a MEUTE csapata, Stromae, és persze Justin Bieber, aki a kezdőnap után biztosan teltházat fog összehozni.

Azahriah közben ledobta a bombát a Szigetes koncertje előtt, mivel egy hatszámos EP-vel örvendeztette meg rajongóit. A „silbak” című, nagyon személyes középlemezen angol és magyar nyelvű dalok is találhatók. Azahriah azt mondja, az összeállítás során arra törekedett, hogy a lemez átfogó zenei képet adjon az elmúlt évről.

„Az EP alapötlete tavaly született meg. Elhatároztam, hogy összeszedem a befejezetlen demóimat. Ez a kis zenei utazás az utóbbi egy év impulzusait írja le”

– mondta az előadó.

A silbak EP Téveszmék című számához már javában készül a videoklip, amelynek rendezője Emil Goodman. Azariah augusztus 12-én pénteken kezd a Szigeten 16 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás