promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub – Rengetegen fognak Magyarországon emiatt a csatornára kapcsolni
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan várták, hogy az RTL Klub végre valami nagy fába vágja a fejszéjét, és most eljött az idő.

Magyarországon szinte az összes csatornán uborkaszezon van ilyenkor. Ez nem meglepő, mert a legtöbb ember nem a szobában gubbaszt a tévé előtt, hanem igyekszik augusztusban kiszabadulni a négy fal közül.

Azonban közeledik az ősz, és az RTL Klub már alig várja, hogy le tudja ültetni a magyarokat a televízió elé. A csatorna meg is tette a nagy bejelentést, hogy szeptember 4-étől indul a Tehetség első látásra című show.

A vadonatúj, szórakoztató szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványvilága és a game show-k izgalma. A fantasztikus tehetségek mutathatják meg magukat, miközben egy igazán komoly pénznyeremény, 10 millió forint a tét, akárcsak mondjuk népszerű A Konyhafőnökben.

A Tehetség első látásra című produkcióban – Istenes Bence műsorvezetésével - adásonként két pár játszik egymás ellen, ahol a párok egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros).

A játékosok - és a nézők is - kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!  

A Game of Talents - Tehetség első látásra formátum a Fremantle és az UFA saját fejlesztése, hazánkban a showműsort az UFA Magyarország gyártja. A produkcióért az X-Faktor sikeres senior kreatív producere, Verebély Marcell felel.

Közben kikutattunk egy videót YouTube-on, amiben meg lehet nézni, hogyan működik a műsor külföldön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás