promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle apró fehér bugyiban: többször is levetkőzött már a tévében, erről pedig rengeteg videó kering az interneten (18+)
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle még a hercegnő léte előtt rengeteg filmben szerepelt, és bizony pikáns jelenetek is akadnak.

Meghan Markle augusztus 4-én ünnepelte 41. születésnapját, a Sussex-i hercegnő mögött pedig nagyon pörgős évek állnak, mióta Nagy-Britanniából, II. Erzsébet és az egész királyi családtól több ezer kilométeres távolságra Kaliforniába tették át székhelyüket férjével, a pimaszul jóképű Harry herceggel, azóta szinte minden nap történik velük valami, legalábbis a média mindig talál olyan témát, amely nagy népszerűségre számíthat a nyilvánosság berkeiben.

Meghan már előtte is nagyon pörgős életet élt, hiszen gőzerővel építette fel karrierjét. Azt szinte mindenki tudja, hogy a hercegné a házasságát megleőző időszakban színészkedett, így pedig több nagysikerű sorozatban is szerepelt.

És bizony bőven akadtak ezekben olyan jelenetek, amikor pikáns szituációban láthatjuk őt.

Meghan Markle karrierje nehezen indult, kezdetben csak kisebb szerepeket kapott filmekben, például a Szerelem sokadik látásra című 2005-ös alkotásban, de rengeteg kis apró szereplése volt az évek során különböző szériákban is, így például a CSI: New York-i helyszínelők című sorozatban is feltűnt, de tisztletét tette a Förtelmes főnökökben is többek között. A nagy áttörésre egészen 2011-ig kellett várni, amikor is a Brilliáns elmék című sorozatban (angolul: Suits) kapott egy nagyobb főszerepet. Itt a jogi asszisztens, Rachel Zane szerepét kapta meg. A filmben pedig rengeteg pikáns jelenet akad, amikor Meghan Markle megmutatja csúcsbombázó idomait is, többek között bugyiban is. A YouTube-on rengeteget lehet szemezgetni ezek között IDE kattintva.

És hogy mikor láthatták angol nyelvterületen Meghant először a tévében? Még 2001-ben, a General Hospital című szériában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás