promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul még vérlázítóbb a Bud Spencer és Terence Hill nélküli, új Különben dühbe jövünk film előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflixen kerül bemutatásra a Különben dühbe jövünk új változata, aminek már az ötlete is kiakasztotta egész Magyarországot.

Valószínűleg már mindenki észrevette, hogy lassan elfogynak az ötletek, így még a legnagyobb hollywoodi stúdiók is a régi, jól bevált filmeket veszik elő újra, hogy egy új generáció torkán is megpróbálják lenyomni azt, csak újramelegítve, modernizálva, más színészekkel. A közönség csak csendben figyelt, mikor a Holtpont, Total Recall vagy a Conan, a barbár került ilyen módon megszégyenítésre a szemünk láttára, de most egy olyan közkedvelt, ikonikus alkotással packáznak a filmkészítők, hogy az egyenesen vérlázító.

Augusztus 24-én érkezik Netflixre az új Különben dühbe jövünk, ami az 1974-es, imádott Bud Spencer-Terence Hill klasszikus feldolgozása lesz – helyettük Edoardo Pesce és Alessandro Roia főszereplésével.

Olaszországban elvileg még márciusban bemutatták a mozikban az új filmet, és a 2.8-as IMDb értékelés alapján sajnos beigazolódott sokak félelme, és nem lett valami jó a végeredmény. Bár lehet, hogy csak a régi változat hűséges rajongói húzták le, mivel az eredeti mű valóban egy igazi örökzöld, amit jelenleg is milliók idéznek nap mint nap Magyarországon.

Egyelőre még kérdéses, hogy vajon miért gondolta úgy bárki is, hogy az emberiségnek kell egy új Különben dühbe jövünk film, hiszen már a magyar szinkronos előzetes is arról árulkodik, hogy ez maximum egy méltatlan utánzása lesz majd Bud Spencer és Terence Hill mesterművének – nem véletlenül lehet szinte mindenhol a „szentségtörés” szót olvasni a kommentekben, ha erről az újragondolt alkotásról van szó.

Itt lehet megnézni az augusztus 24-én érkező Megint dühbe jövünk magyar előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás