promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone öreg szuperhősként is kőkemény – Megérkezett a Samaritan előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone ismét a régi fényében tündököl a Samaritan című szuperhősös filmben.

Egészen hihetetlen, de a legendás Sylvester Stallone csak most, 76 éves korában érkezett el arra a pontra, hogy megkapta élete első szuperhős szerepét. Már hosszú évtizedek óta ő Hollywood egyik legkeményebb alakja, de eddig csupán a kifogyhatatlan lőszerek számítottak szuperképességnek nála – most viszont igazi szuperhős lesz, ráadásul már nem is kell sokat várnunk arra, hogy láthassuk őt akcióban.

Augusztus 26-án debütál az Amazon Prime Video kínálatában a Samaritan című film, amiben egy fiatal srác belebotlik egy idős, kiégett figurába, akiről kiderül, hogy valójában egy 25 évvel ezelőtt eltűnt szuperhős.

Sylvester Stallone mellett nem akárki alakítja a kölyköt, ugyanis az Eufória sztárja, Jawon 'Wanna' Walton kapta meg a szerepet, ő pedig már rengetegszer bizonyította a tehetségét.

Az alkotást az a Julius Avery rendezte, akinek a 2018-as Overlord című remek akció/horrort is köszönhetjük, ráadásul a forgatókönyvet nem más írta, mint az izgalmas Végtelen útvesztő című film szerzője, Bragi F. Schut.

Megérkezett a Samaritan előzetese is, ami biztos, hogy nem fog csalódást okozni Sylvester Stallon rajongóinak, hiszen tele van ütős jelenetekkel, amik remek akciót és izgalmas összecsapásokat ígérnek – arról nem is beszélve, hogy a két főszereplő kapcsolata is egész érdekesnek tűnik, szóval mindenképp érdemes lesz megnézni ezt a filmet.

Itt lehet megtekinteni a Samaritan rövid kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás