promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló átalakulás: a Múmia sztárja úgy meghízott, hogy rá se lehet ismerni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kikerült egy friss fotó Brendan Fraserről, aki felismerhetetlenül kövér a képen.

Brendan Fraser egykor Hollywood ügyeletes szépfiúja volt, aki sikert sikerre halmozott a filmjeivel. A Múmia-szériában kalandos hősként tündökölt, de rengeteg szórakoztató vígjátékban is feltűnt az évek során, így hatalmas rajongótábora lett. Pár éve azonban egy csúnya válás és pár egészségügyi gond miatt lecsúszott a világsztár, alig kapott munkát, meghízott és árnyéka lett régi önmagának – de most nagy visszatérésre készül.

Úgy tűnik, hogy a stúdiók meghallgatták a rajongók segélykérő szavait, ugyanis Brendan Fraser több nagy projektben is szerepelni fog a következő években: ő lesz a Batgirl film főgonosza, illetve Martin Scorsese is felkérte őt a következő alkotásához, amiben Leonardo DiCaprio és Robert De Niro mellett láthatjuk majd őt – de a legtöbben mégis a The Whale című drámáját várják a legjobban, amit a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú zseniális rendezője, Darren Aronofsky készít.

A The Whale (vagyis: A bálna) egy súlyosan elhízott angoltanárról szól, aki szeretné megmenteni a kapcsolatát a lányával.

Hamarosan a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon kerül bemutatásra a film, amiben Brendan Fraser alakítja a kövér apukát, a lánya pedig nem más, mint a Stranger Things című sikersorozat sztárja, Sadie Sink, aki azt nyilatkozta, hogy egyenesen imád együtt dolgozni a színésszel – de rajta kívül is sokan mondják, hogy milyen remek és szerény ember a való életben Brendan Fraser.

Nemrég kikerült az első fotó a The Whale-ből, amin láthatjuk, hogy milyen sokkoló átalakuláson ment keresztül Brendan Fraser, hiszen a felvételen egyenesen felismerhetetlen a híresség – bár jó eséllyel ez a maszkmesterek munkáját dicséri, de az is benne van a pakliban, hogy digitálisan oldották meg a készítők a plusz kilók rálapátolását a Múmia sztárjára, aki akár még Oscar-díjat is kaphat az alakításáért:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás