promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata lett a DC új Wonder Womanje
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gal Gadot után Dobó Kata lett a DC szuperhőse, Wonder Woman.

Július 28-án debütál a magyar mozikban a DC animációs szuperhősfilmje, a Szuperállatok Ligája, amiben ezúttal kedvenc képregényhőseink házi állatai mentik meg a világot.

A történet szerint Lex Luthor elrabolja az Igazság Ligája minden tagját, ezért Superman kutyája, Krypto különös társaságot terel össze, hogy velük vágjon bele a mentőakcióba. A nagyképű, repülésre képes szuperkutya segítségére lesz egy bamba véreb, egy pocakos malac, egy nem túl gyors teknőc, és egy nagyszájú mókus. Kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a Lex Luthor elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

A filmben nem akármilyen szinkrongárda fogja kölcsönözni az Igazság Ligája tagjainak magyar hangját: Flash és Cyborg Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsoláyzók hangján fog a magyarországi mozikban megszólalni, míg Wonder Womant nem más szinkronizálja, mint Dobó Kata.

Persze furcsa lesz majd eleinte Horváth Lili helyett a színész-rendező félreismerhetetlen orgánumán hallani Csodanőt, de a film eredeti verziójában sem Gal Gadot szólaltatja meg Dianát, hanem Jameela Jamil, akinek nem ismeretlen a DC-univerzum, hiszen a Harley Quinn sorozatban is szinkronizált.

A DC Szuperállatok Ligája nagyon izgalmas szereplőgárdával készült el: Kryptót Dwayne Johnson, Batman kutyáját Kevin Hart, Batmant Keanu Reeves, Lex Luthort Marc Maron, Lois Lane-t Olivia Wilder, míg Aquamant Jemaine Clement szólaltatja meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás