promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt kaptak az RTL Klub nézői
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek a változásnak sokan nem fognak örülni.

A Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök 2. évada után az RTL Klub ismét műsorra tűzte A mi kis falunk ismétlését. Az ország kedvenc falus sorozatát a 3. évad 7. epizódjától kezdték el ismételni, és minden hétköznap dupla részekkel jelentkezett a Fókusz után.

Azonban július 25-én, hétfőn elindul a Keresztanyu 4., egyben utolsó évada, ami azt jelenti, hogy ismét változás lesz az RTL Klub műsorrendjében. A makkosszállásiakról szóló széria befejező évadának részeit minden hétköznap 20:10-től láthatjuk majd, ezt követi majd 21:20-tól A mi kis falunk ismétlése.

Bár biztosra vehetjük, hogy A mi kis falunknak lesz még folytatása, az RTL Magyarország mind ez idáig nem jelentette be a 7. évadot.

Ezzel szemben a Keresztanyunak hamarosan búcsút inthetnek a rajongók, hiszen a történet szerint belépünk a végjátékba, hamarosan kiderül, ki lesz a falu új polgármestere, és fény derül arra is, hogy ki nevet a legvégén. A befejező évad első részében emelkednek a tétek. Imi és Zénó Tivadar előtt titkolóznak, Babos és Huba pedig valami olyanra bukkannak, amire még nem volt példa a békés kisközség életében. Róza mamáék ünnepségét rossz hírek szakítják félbe, Damil pedig a választók szívébe igyekszik belopni magát a választás második fordulójára készülve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás