promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis is megjelent az Országháznál – politizálni is fog a Majkával való szakítása után?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örömhírrel szolgált, erre a fordulatra kevesen számítottak.

Nagy port kavart fel az elmúlt hetekben az öröknek hitt zenészpáros, Majka és Curtis váratlan (újabb, és talán végleges) szakítása. Eleinte elsősorban arról szóltak a hírek, hogy az újpesti focistaként megismert Széki Attila a drogok rabságába esett, ám ezt Curtis rögtön igyekezett cáfolni – például azzal, hogy megjelent az elhunyt lila-fehér legenda, Törőcsik András búcsúztatóján.

Újabb meglepő fordulatként a balhés rapper néhány órája egy meglepő posztban tűnt fel, az Országház közelében fotózták le. Vajon politikai pályára készül? Nem, erről szó sincs, viszont a kitett kép mégis arról tanúskodik, hogy újabb nagy fordulatot vett az élete.

Az ominózus fotó ugyanis nemcsak nála jelent meg, hanem a 28 éves kosaras, Barnai Judit Instagram-oldalán is. A sztárpárt egyértelmű helyzetben, felszabadultan csókolózva láthatjuk rajta, mégpedig a Dunán hajókázva, impozáns helyen, az Országház közelében.

„Kitartunk, küzdünk, nekünk még van dolgunk egymással”

– írta mellé a sportolónő, de egy ugyanott készült kép pár nappal korábban Curtisnél is felbukkant, aki a következő információkat biggyesztette hozzá:

„Egy remek nap a Dunán. Este irány Siófok, és a Tesókban tolunk egy hatalmas bulit, gyerekek!”

A hír tehát igaz, a zenész és hajdani kedvese ismét egymásra találtak. Nagyjából két éve jöttek össze, Curtis válása után, tavaly novemberben azonban eltűntek a webről a közösen készített képeik, ami egyértelműen a szakításukra utalt.

Akkor ezt a hozzájuk közel állók ugyancsak a drogokra fogták, a rapper most viszont tényleg új életet kezdhetett, ha Barnai Judit ismét közel engedte magához. Szintén jó hír, hogy Curtis a napokban mellkasröntgenen járt, ez a vizsgálat fél évvel a Covid után ajánlott, hogy kiszűrjék az esetleges szövődményeket, de a zenésznél mindent rendben találtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás