promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új sorozattal robbantana a TV2, amely az utóbbi négy évben szinte csak a Pepével nem bukott meg
Borítókép:  Magneoton / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A spanyol licenc után most egy horvát fejlesztésű szériában gondolkodnak.

A két nagy magyarországi kereskedelmi televízió között az utóbbi években sajátos „munkamegosztás” alakult ki. Míg az RTL Klub elsősorban a fikcióban, a sorozatgyártásban lett erős, addig a TV2 inkább arra törekedett, hogy minél több hazai sztár leigazolásával csalogassa magához a nézőket.

Ez persze nem jelenti azt, hogy időnként ne tévednének egymás „vadászterületére”. A napokban éppen egy ilyen esetről számolt be az Indexnek Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója, aki elárulta, hogy egy külföldről átvett szériát akarnak meghonosítani és sikeressé tenni:

„Egy horvát licencen alapuló formátumot vettünk meg, amely a Hazatalálsz címet kapta. Ez gyakorlatilag egy klasszikus értelemben vett történetalapú, helyzetkomikumokra és gegekre épülő sorozat, amit díszletek helyett teljes egészében külső helyszíneken forgatunk.”

A sztori drámai és humoros jeleneteket egyaránt tartalmaz majd, és egy olyan férfi útkereséséről szól, aki a saját életében és a társadalomban is egyaránt mélyrepülésben van. De kész harcolni a felemelkedéséért, és ebben egy új szerelem is segíti, vagyis a romantikus szál sem hiányozhat a történetből.

Fischer Gábor azt is elárulta, hogy a Pepe című gasztro-vígjáték az értékelésük szerint jól teljesített eddig, ezért már dolgoznak a második évadán, augusztusban kezdődnek a felvételek. Míg azonban az első évad egy spanyol adaptáció volt, az újabbat már magyar alkotócsapat írja.

A SorozatWiki a 22. heti nézettségi adatok alapján arról írt, hogy szépen zárt a Pepe, amely az évad második legjobb közönségarányt produkálta, bár a heti toplistán csak a 10. lett. A Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével készült produkció végig stabil, közepes számokat hozott, így 4 éve most fordult elő először, hogy egy új TV2-s heti sorozat nem bukott meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás