promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesokkolsz a látványtól: 41 évvel ezelőtt így nézett ki Tom Cruise a filmvásznon, egyből levetkőzött
Borítókép:  XPB/Press Association Images/ XPB Images Ltd/Alamy Live News/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte hihetetlen, de a világ elsőszámú akcióhősének ez volt a bemutatkozó filmje.

A színészről beszél már a fél világ az új filmjében mutatott teljesítménye után, amelyben korunk kortalan szuperhőse ismét magasra tette a lécet azok számára, aki szeretnék ellesni mozdulatait. Tom Cruise 2022-ben megcsinálta élete lefnagyobb bevételt hozó filmjét, amely a Top Gun második részel lett, a nyolcvanas évek nosztalgiabombáival teletolt film egy igazi kis kuriózum az új évben, nem véletlen az óriási rajongás. Tom Cruise pedig megint a topon van a filmben, a Top Gun második része amúgy Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvend a mozikban.

Korunk hőse pedig nemrégiben töltötte be a 60. életévét, szinte hihetetlen, hogy mennyire elmentek felette az évek, és mégis a legjobb formájában van minden egyes megjelenés alkalmával. De mégis hol kezdődött ez a fényesre nyúló karrier?

Hát a Végtelen szerelem című alkotásban, amely kevésbé illeszkedik bele a színész filmográfiájába.

Végtelen szerelem című filmből nem is egy van, hanem rögtön több is. Nemrégiben a Netflixen jelent meg egy alkotás ilyen címmel. Tom Cruise viszont az 1981-es alkotásban tűnt fel, méghozzá ekkor először a mozitörténelemben, a színész tehát egy romantikus drámában mutatta meg először tehetéségét a mozikban. De csak egy mellékszereplőként, csupán pár jelenetben szerepelt, de azok emlékezetesek maradtak.

Tom Cruise tehát ebben a filmben tűnt fel először, ráadásul egy nagyon mininaciban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás