promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan: Vilmos herceg és Katalin elhagyja Nagy-Britanniát, a távozás nagy kérdéseket vet fel - a harcegi pár nem mindennapi eseményen vesz részt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Decemberben lesz a nagy út.

Ha meghalljuk a brit királyi családdal kapcsolatban, hogy Amerikai Egyesült Államok, akkor valószínűleg azonnal Meghan Markle-re és Harry-re, valamint a rengeteg botrányra asszociálunk, hiszen a sussexiek pár évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak a hercegi mivoltukból fakadó kötelességeknek, és egy kicsit messzebbre teszik át a székhelyüket II. Erzsébettől, Károly hercegtől és a família többi tagjától. Azóta csak nagyon ritkán látogatnak Nagy-Britanniába.

Egy igazi kacsalábon forgó palotában tengetik mindennapjaikat, ahol minden megvan a felhőtlen kikapcsolódáshoz, sőt, még annál is többhöz. A pár házáról rengeteg felvétel kering a YouTube-on.

Ám most úgy tűnik, fordul a kocka, Vilmos herceg és Katalin hercegné látogatnak el az USA-ba, méghozzá nem is akármilyen eseményre. A pár amúgy 8 éve nem volt a tengerentúli országban, most pedig azért látogatnak el ide, hogy egy elképesztően fontos ceremónián segédkezzenek. Ők fogják ugyanis átadni a környezetvédelmi Nobel-díjként is emlegetett, Earthshot Prize-t - írja a Cosmopolitan.

Vilmos az elmúlt években többször is felszólalt neves fórumokon a környezetvédelem érdekében, most pedig olyan embereknek fog díjat átnyújtani, akik tehetségükkel és kitartásukkal azért harcolnak, hogy megmenthessük a Földet.

Természetesen azonnal mindenki arra volt kíváncsi, hogy Vilmos meglátogatja-e testvérét Los Angelesben, ám valószínűleg a válasz az, hogy nem, mivel a díjakat Bostonban adják majd át, és ez bizony közel hétórás repülőútra van Meghan és Harry szerelmi fészkétől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás