promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó buktatta le a Marvelt, ledöbbentek a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiszivárgott néhány fotó a Marvel egyik forgatásáról.

A Tom Hiddleston főszereplésével készült Loki című sorozat kétségkívül a Marvel egyik Disney+-os ékköve, amit pozitívan fogadtak a rajongók. Nem úgy, mint a Thor: Szerelem és mennydörgés-t, amiről sokaknak az a véleménye, hogy túlságosan túltolták benne a poénkodást és a Chris Hemsworth által megformált Bosszúálló mostanra átment egy komolytalan balfékbe. Való igaz, a Marvel talán hibázott azzal, hogy ekkora teret és szabadságot adott Taika Waititi-nek, aki a Ragnarökkel ellentétben a Szerelem és mennydörgés-ben már nem csak rendezőként, de forgatókönyvíróként is kivette a részét.

Úgy tűnik, Thorral ellentétben Loki nem okozott csalódást a rajongóknak, valószínűleg ezért is várják annyira a sorozat 2. évadát, aminek forgatási munkálatai már elkezdődtek. A széria forgatásáról már korábban is szivárogtak ki lesifotók, de most olyan képek kerültek elő, amelyeken az látszik, hogy a Loki új évadában a McDonald's is fontos helyszín lesz.

Ezeken az amatőr felvételeken jól látszik, ahogy Tom Hiddleston a mekiben ücsörög, és ott találkozik női variánsával, Sylvie-vel, aki utolsó találkozásuk óta beállt hambugert gyártani a gyorsétterembe. Érdekesség, hogy ez a jelenet valószínűleg a 70-es években fog játszódni, mert Sylvie McDonald's-os egyenruhája azt az időszakot idézi.

A Loki 2. évadában tovább utazgathatunk majd a multiverzumban, de a folytatásra még várnunk kell egy kicsit. A Marvel Stúdió jelentése szerint a széria új évada 2023-ban fog debütálni a Disney+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás