promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébetről kiderült a szörnyű igazság, rettenetes dologtól hangos a világsajtó? Elképesztő feltételezés kapott óriási médiafigyelmet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébetről fura dolgot mondtak.

Az elmúlt években már hozzászokhattunk, hogy Meghan Markle és Harry herceg, valamint II. Erzsébet kapcsán valami kicsit botrányos dologról van szó, és ez annak ellenére is igaz, hogy nagyon úgy tűnik, a felek némileg elásták a csatabárdot, miután a sussexiek résztvettek II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén. Sőt, még kislányuk első szülinapját is a királyi udvarban ünnepelték, bár erről a ceremóniáról nem készülhetett felvétel, illetve Vilmos és Katalin sem jelentek meg rajta, utóbbi pedig újabb kisebb felfordulást okozott a királyi berkekben.

Ám a botrányok mellett rengeteg hír esik a trónöröklésről, II. Erzsébet esetleges lemondásáról is, illetve őfelsége egészségügyi állapotáról is. Ami azonban kissé felkavaró, hogy még mindig érkeznek újabb hírek Fülöp herceg temetésével kapcsolatban.

Most például egy frissen megjelent könyv arról számolt be, hogy mit mondhatott II. Erzsébet, amikor meghallotta, hogy Meghan Markle nem lesz jelen Fülöp herceg temetésén.

Állítólag őfelsége megkönnyebbülten sóhajtott fel, a Newsweek pedig a könyv kapcsán arról ír, hogy őfelsége állítólag azt monda:

"Hála az égnek, hogy nem jött Meghan".

Tom Bower könyvének állítását azonban a Newsweek-nek nyilatkozó informátor hihetetlennek tartja. A forrás szerint elképzelhetetlen, hogy a királynő a férje halálakor, illetve a temetéskor ezzel foglalkozott volna.

Tom Bower amúgy egy nagyon híres életrajzíró Nagy-Britanniában, több, a gazdagok és a királyi család életét is bemutató könyv fűződik a nevéhez, többek között Károly hercegről is írt már könyvet. A Newsweek amúgy a hír hallatán Meghan és Harry kommunikációs csapatának is írt, ám ők nem kommentelték a feltételezéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás