promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr.-nak lőttek: egy színes bőrű lány lesz az új Vasember?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint lebukott a Marvel, ennek nem mindenki fog örülni.

Robert Downey Jr. 2008-tól egészen 2019-ig alakította Tony Starkot, azaz a Vasembert, akinek a hátára épült az egész Marvel filmes univerzum. Szinte az egész világ megkönnyezte a színész epikus búcsúját a szereptől, így nem csoda, hogy sokakból mindig gyermeki lelkesedést vált ki, ha már csak pletyka szintjén is felmerül, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként.

Akármennyire is bizakodtak a rajongók, sajnos úgy tűnik, hogy ezek a remények szertefoszlottak, ugyanis a Marvel máris megtalálta Tony Stark utódját, aki ráadásul a november 10-én érkező Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben fog bemutatkozni a nagyközönségnek – egy kiszivárgott merchandise termékképnek köszönhetően már azt is láthatjuk, hogy fog kinézni:

A fotón megfigyelhető, hogy a Fekete Párduc első részéből már jól ismert Shuri (Letitia Wright), Okoye (Danai Gurira) és Nakia (Lupita Nyong'o) mellett egy új, ismeretlen színésznő is szerepel, és ő nem más, mint Dominique Thorne, aki Riri Williams, vagyis Ironheart karakterét fogja megtestesíteni, aki egy Tony Starkhoz hasonló géniusz a képregényekben – csak jóval fiatalabb.

Az interneten nagy felháborodást keltett, hogy egy színes bőrű színésznő lesz a Vasember kvázi utódja, de a rasszista kommentek természetesen nem hatották meg a Marvelt, a vérbeli rajongók pedig már nagyon izgatottan várják Ironheart debütálását a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben – a karakter amúgy utána az Ironheart című Disney+-os Marvel sorozatban is fel fog tűnni, szóval nem utoljára láthatjuk őt.

Szerencsére Robert Downey Jr.-ért sem kell aggódni, hiszen igazán izgalmas projektet talált magának, amin a világ egyik legjobb rendezőjével fog együtt dolgozni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás