promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler annyira hisz az új filmjében, hogy az egész családját szerepeltetni fogja benne
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adam Sandler szinte családi vállalkozást csinál a filmkészítésből.

Az ország egyik kedvenc komikusa Adam Sandler, akinek olyan egyszerű, de szórakoztató vígjátékokat köszönhetünk, mint például A vizesnyolcas, Apafej vagy a Távkapcs. A világsztár többször is bebizonyította már, hogy ő nemcsak az idióta komédiákhoz ért, hanem tényleg tud színészkedni, ha akar. Legutóbb például a Netflixen bemutatott Mindent egy lapra című sportdrámát hozta nekünk, ami remekül sikerült – kritikánkból kiderül, hogy miért:

Adam Sandler már évek óta kifejezetten jó kapcsolatot ápol a Netflixszel, így nem meglepő, hogy ismét együtt fognak dolgozni egy olyan filmen, ami egy fiatal lány felnövési története lesz rengeteg humorral, érzelemmel és természetesen egy kis korral járó feszültséggel is – de a híresség számára ez most kivételesen jóval több lesz egy egyszerű munkánál.

Fiona Rosenbloom nagy sikerű ifjúsági regénye, a You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (magyarul nagyjából: Felejtsd el, hogy meghívlak a Bat Mitzvah-mra) alapján készül azonos címmel Adam Sandler legújabb vígjátéka, amiben a színész egész családja szerepelni fog, hiszen a stáblistán megtalálható a felesége, Jackie Sandler, illetve a két lánya, Sadie és Sunny is.

Az alkotás egy Stacey Friedman nevű lányról szól, aki éppen a Bat Mitzvah-jára készül, de a tervei hamar tönkremennek, hiszen egyebek között rajtakapja a legjobb barátnőjét, ahogy megcsókolja azt a pasit, aki tetszik neki – szóval bőven akadnak majd itt drámai pillanatok és mókás bonyodalmak is.

A Bat Mitzvah (vagy: bát micvá) az az esemény, mikor a zsidó vallás szerint a gyermek nagykorúvá válik. Ez a fiúknál 13, a lányoknál pedig 12 éves korukban jön el, és ez egy kiemelten fontos mérföldkőnek számít az életükben. Éppen ezért érthető, hogy a filmben mi fogja okozni a feszültséget, hiszen a főhősünk minden bizonnyal azt akarja, hogy ez egy tökéletes, emlékezetes nap legyen, de persze nem úgy alakulnak a dolgok, mint kéne.

A Sammi Cohen (Váratlan szerelem) által rendezett alkotásban még Idina Menzel, Luis Guzmán, Ido Mosseri és többek között Sarah Sherman is szerepelni fognak, de az még egyelőre még nem derült ki, hogy mikor láthatjuk Netflixen a filmet. Az viszont mindenképp bizalomgerjesztő, hogy Adam Sandler az egész családját összerántja rá, szóval van miért várniuk a komikus rajongóinak.

Adam Sandler amúgy nemrég egy elég kellemetlen sérülést szenvedett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás