promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az idő: Sylvester Stallone egy egyszerre elkeserítő és örömteli hírt közölt a rajongóival
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone már évek óta erre a pillanatra várt.

A jelenleg 76 éves Sylvester Stallone az egyik utolsó, élő mozis ikon, hiszen olyan, több évtizeden át is aktív, legendás karakterek köthetők a nevéhez, mint például Rocky Balboa vagy John Rambo. Talán nincs is nála nagyobb akcióhős (bár ezzel a kijelentéssel Arnold Schwarzenegger vitába tudna szállni), mégis csak most fog elérkezni az a pillanat, amikor szuperhős szerepben láthatjuk őt.

Sylvester Stallone a főszereplője a Samaritan című akciófilmnek, amiben egy kisfiú rájön, hogy a 20 évvel ezelőtt, egy hatalmas ütközetben eltűnt szuperhős valójában még életben van – az alkotást Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő) forgatókönyve alapján Julius Avery rendezi, aki az Overlord című filmmel már bebizonyította, hogy remekül ért az akcióhoz és a feszültségkeltéshez.

Alapból tavaly került volna bemutatásra a Samaritan, de egy egész évvel eltolták a bemutatót, így idén augusztus 26-ra helyezték az új dátumot, Sylvester Stallone rajongói pedig már alig várták, hogy a nagy vásznon láthassák a kedvencüket, ráadásul szuperhősként – nos, van egy jó, meg egy rossz hírünk ezeknek az embereknek, amik ráadásul egyenesen Sly-tól érkeztek.

Kiderült, hogy a Samaritan sajnos elkerüli a mozikat, viszont az augusztus 26-os premierdátum megmarad, ugyanis akkor kerül fel az Amazon Prime Video kínálatába az alkotás, vagyis a filmszínházak helyett az otthonunk kényelméből élvezhetjük Sylvester Stallone első alkotását, amiben végre egy igazi szuperhőst alakít – ráadásul bőven 70 felett, ami nem semmi.

Ez a hír az eddigi visszajelzések alapján nagyon vegyes fogadtatásban részesült, hiszen sokan örültek annak, hogy mindössze pár hét, és végre láthatják a várva várt Samaritant, viszont rengetegen csalódtak, mert moziban akarták megnézni Sylvester Stallone szuperhősködését – ami reméljük, hogy lesz olyan jó, hogy kárpótolni tudjon mindenkit.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás