promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka és Curtis ismét koncerteznek!
Borítókép:  Magneoton / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két sztár nem hagyja abba egy pillanatra sem a zenélést.

Néhány napja robbant a hír, hogy Majka és Curtis szétválnak, a fergeteges sikerű duó külön utakon jár ezután. Volt már ilyen, 2018 augusztusában is elbúcsúztak egymástól, bő egy év múlva azonban ismét összeálltak, és talán még a korábbi sikereiket is képesek voltak felülmúlni.

Most Majka július 9-i bejelentése robbantotta a hírt, és talán kissé szerencsétlenül fogalmazott a közösségi oldalán, mert arról írt, hogy gyógyulást kíván barátjának és zenésztársának.

Ebből sokan arra következtettek, hogy Curtis drogproblémákkal küzd, amit az is megerősített, hogy az egykori újpesti csatár, Széki Attila (ő ugyebár most Curtis) azzal válaszolt, hogy „rendbe rakja magát”, és illendően megköszönte Majkának az elmúlt 12 évet. Aztán pár nap múlva nekirontott a hazai sajtónak, mert úgy érezte, hogy teljesen félreértelmezték a soraikat.

„Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal, ami most történt, és amiben éppen vagyok. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint anno, mikor azt írták, hogy engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden!”

– magyarázkodott Curtis, aki nem sokkal utána a nyilvánosság előtt is megjelent, a focilegenda Törőcsik András búcsúztatásán. Most pénteken pedig már fellépése is lesz Balatonlellén, szombaton pedig Monorierdőn, ami szintén azt támasztja alá, hogy talán nincs olyan nagy baj.

Közben Majka is javában koncertezik, a jövő héten például Tokajban láthatja a közönség, vagyis tényleg elképzelhető, hogy nem(csak) magánéleti, hanem szakmai problémák, ellentétek vezettek az újabb szétválásukhoz. A Curtis-rajongók egy része mindenesetre örül az önállósodásnak, legalábbis az énekes Instagram-oldalán lévő hozzászólások szerint:

„Szuper vagy! Én örülök, hogy Majoros nélkül folytatod. Te sokkal tehetségesebb vagy, és emberséges! További sok sikert kívánok szeretettel!”

„Szerintem jobb külön már, remélem, újra jönnek a régi új zenék! Imádtam őket, a mai napig hallgatom.”

„Nem kell Neked Majka árnyékában csak másodiknak lenned. Annyira jó dalokat csinálsz, imádom őket. Sok sikert kívánok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás